lugi di Maio

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

captain

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

bear

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

S&P

“Accident aviatic” pe Wall Street. O aşchie a ajuns şi la Bucureşti

Bursele europene au fost afectate după crahul de pe Wall-Street. Inclusiv cea de la Bucureşti, care a deschis cu un -3%. Indicele S&P 500 (un barometru al creşterii economiei americane) a pierdut aproape zece procente în mai puţin de o citeşte

Gaina 0

Cum văd Irma néni creşterea economică şi Moş Laie, Unirea?

Irma-neni e încă o femeie în putere. Are grijă de gospodăria sa dintr-un sat din Harghita. Copiii-s duşi în Germania la muncă. Creşte găini de ouă. Acum nu mai are decât 80 de găini. Ouă mai puţine dau iarna.

Plutim pe un câmp tactic al CIA?

spion-1024x656
Biroul Executiv al SRI a decis că nu e nimic în neregulă să pleci ca ofițer activ pe banii unui om de afaceri, urmărit penal, care a făcut afaceri numai cu statul. Dar pentru că ține la onoarea militară, Coldea s-a cerut afară. 

Pleacă în adormire.
Precedentul fiind creat, acum orice ofițer poate călători în Seychalles pe banii unui contractor privat. Dar nu despre asta vreau să vorbim.
Firmele acoperitului Ghiță au ras toate contractele de IT de pe Seap. Nu a existat o competiție corectă cu intreprinzătorii fără mir de la stăpânire. Nimeni nu face nicio anchetă.
Statul a ajuns la mâna unui borfaș.
Dacă Ghiță este un ofițer al vreunui serviciu străin? Cum de nu poate fi localizat prin gps? El trimite corespondențele priu porumbei, nu prin whatsapp? Asta ne frământă.
Pare că are o protecție internațională, altfel nu-mi imaginez cum cad reprezentanții instituțiilor de forță ca popicele.
Oare acuzațiile lui la adresa lui Kovesi și a lui Coldea că ar fi în slujba unor servicii secrete străine, alegațiile nu trebuie investigate?
Și dacă e așa?
Kovesi pleacă. Importantă e ca instituția să rămână.
CIA este serviciul cel mai suplu din tot inteligence-ul lumii. Se remodelează și se reintepretează.
Osama bin Laden era în timpul războiului dintre mujahedini și sovietici omul CIA. A sfârșit tăguit prin GPS ash wash.
Niciun agent al vreunui serviciu secret, urcat în vreo poziție statală, n-a sfârșit în patul lui.
De notorietate a fost interpelarea lui Noriega, de la proces, adresată fostului șef al CIA: “John, alta ne era înțelegerea.”
Nimeni nu l-a văzut la față pe Pacepa, dar mulți se laudă că sunt în corespondență cu el. Și trebuie să se apropie de suta de ani.
Mă tem că suntem pe un câmp tactic, prinși în războiul serviciilor secrete.
Prea agitată e unitatea de presă, coordonată din buncher…
Taguri: , , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.