OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bădiţă anunţă falimentul #rezist

Florin Bădiţă, promotorul cauzei #corupţiaucide, anunţă pe pagina sa de facebook  că e falit. Taman din Budapesta. Spuen fanilor că are nevoie de 4000 de Euro, pentru a-şi achita datoriile. Bădiţă nu e ca alţii asemenea lui. Cu job şi citeşte

rippled jeans

Poţi ieşi la vânătoare de lei în ripped jeans?

  Blugii rupţi nu sunt pentru oricând şi oricine. E un timp de purtat şi unul de agăţat. Vremea când babele luau pantalonii rupţi şi îi coseau a trecut. Îmi amintesc că într-o carte, de acum jumătate de deceniu, Michel citeşte

poker

Un joc dur ca viaţa, frumos ca viaţa, pe care n-ar strica să-l știm cu toţi

    La fel cum piloții de avioane de linie se antrenează mai întâi zeci şi sute de ore pe simulatoare de zbor înainte de-a transporta sute de oameni cu 800 de kilometri pe oră, și noi cei care trebuie citeşte

miciuri 2

Poema muncii

Sfârâie micii în jar proletar ard hălcile în furci de grătar fum de mahorcă mesenii cinstesc halbe la metru berarii servesc.   iar defilează izmele de miciuri Nicio paradă, doar răstigniri prin beciuri.   Dincolo de geam, dublurile privesc cu citeşte

floriile

Intrarea lui Iisus în Ierusalim

Astăzi e ziua în care Iisus intră în Ierusalim călare pe un asin. Îl înviase pe Lazăr, mulţimea îl însoţea. Cei mulţi strigau: “Osana!” În limba ebraică însemna “salvează-ne.” Oamenii l-au văzut în timp ce dărâmă tarabele negustorilor şi cum citeşte

Plutim pe un câmp tactic al CIA?

spion-1024x656
Biroul Executiv al SRI a decis că nu e nimic în neregulă să pleci ca ofițer activ pe banii unui om de afaceri, urmărit penal, care a făcut afaceri numai cu statul. Dar pentru că ține la onoarea militară, Coldea s-a cerut afară. 

Pleacă în adormire.
Precedentul fiind creat, acum orice ofițer poate călători în Seychalles pe banii unui contractor privat. Dar nu despre asta vreau să vorbim.
Firmele acoperitului Ghiță au ras toate contractele de IT de pe Seap. Nu a existat o competiție corectă cu intreprinzătorii fără mir de la stăpânire. Nimeni nu face nicio anchetă.
Statul a ajuns la mâna unui borfaș.
Dacă Ghiță este un ofițer al vreunui serviciu străin? Cum de nu poate fi localizat prin gps? El trimite corespondențele priu porumbei, nu prin whatsapp? Asta ne frământă.
Pare că are o protecție internațională, altfel nu-mi imaginez cum cad reprezentanții instituțiilor de forță ca popicele.
Oare acuzațiile lui la adresa lui Kovesi și a lui Coldea că ar fi în slujba unor servicii secrete străine, alegațiile nu trebuie investigate?
Și dacă e așa?
Kovesi pleacă. Importantă e ca instituția să rămână.
CIA este serviciul cel mai suplu din tot inteligence-ul lumii. Se remodelează și se reintepretează.
Osama bin Laden era în timpul războiului dintre mujahedini și sovietici omul CIA. A sfârșit tăguit prin GPS ash wash.
Niciun agent al vreunui serviciu secret, urcat în vreo poziție statală, n-a sfârșit în patul lui.
De notorietate a fost interpelarea lui Noriega, de la proces, adresată fostului șef al CIA: “John, alta ne era înțelegerea.”
Nimeni nu l-a văzut la față pe Pacepa, dar mulți se laudă că sunt în corespondență cu el. Și trebuie să se apropie de suta de ani.
Mă tem că suntem pe un câmp tactic, prinși în războiul serviciilor secrete.
Prea agitată e unitatea de presă, coordonată din buncher…
Taguri: , , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.