Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Peşte Matu’ a ajuns preşedinte al PNL sector 1

Pentru că PNL-ului i s-a “urât cu binele” adus de Andrei Chiliman, o favorabilitate de 36% pe Bucureşti în anii 2012, criniştii au hotărât să-l arunce de la bordul conducerii celei mai reprezentative filiale, cea a capitalei. Rând pe rând Eugen Nicolaescu, Daniel Chiţoiu, Răzvan Mironescu au încercat să alunge spuma de credibilitate şi să aştearnă mantia clisoasă a neputinţei pe sectorul în care liberalii păreau victorioşi până la moarte. Pentru că rând pe rând înlocuitorii de primar şi-au arătat în public junghiul neputinţei, noul PNL încearcă  un transfer de forţă. Sergiu Diacomatu. Ecce Homo! Ar striga Evrika. Nu e un apel la diversitate, omul e căsătorit şi a fost adus recent de la PMP, unde avea o funcţie bunicică. A mai candidat le la Brăila, fără succes, s-a tot dat de-a dura prin politică.

După tonomatu Mironescu vine Diacomatu. În compunere savantă, dia înseamnă peste. Adică peste matul liberal. Eu cred că de la Brăila Iohanii au adus în loc de pista măsii de raliu peşte matu’ de închis taraba.

Acum a ajuns ALTERNATIVĂ LIBERALĂ.

Ce nu înţeleg cum e prezentat ca un prosper om de afaceri când în declaraţia sa de avere de pe timpul când avea funcţia de subsecretar de stat la Autoritatea Naţională privind Restituirea Proprietăţilor figurează doar un teren la Murighiol şi trei dihănii de maşini.

Taguri: , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.