Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Peste Apuseni se așterne liniștea celor peste 60 de procente favorabile proiectului Roșia Montană

Drumuri închise. Ninsoare abundentă. Troiene și viscol. În aceste condiții, totuși, la referendumul privind mineritul de la Roșia Montană s-au prezentat cu trei procente mai mult decât media pe țară. Gradul de favorabilitate de 60 de procente arată că oamenii din Alba vor ca proiectul RMGC să înceapă. Niciun politician din zonă nu a avut curajul în timpul campaniei electorală să se pronunțe împotrivă. De acum liniștea așternută poate fi ca tăcerea naturii înaintea furtunii sau ca retragerea mării de dinaintea unui tsunami. Viitorul guvern trebuie să țină cont de acest DA hotărât al oamenilor care nu vor să plece în bejenie, ci vor să-și ducă traiul aici. Cine se poate opune deciziei?

Taguri: ,

Articole asemanatoare

Commentarii (2)

 1. Dec 12, 2012

  Alex

  Nu e 60%, ci 74% conform sindicatul finantat de RMGC http://luptapentrurosiamontana.files.wordpress.com/2012/12/referendumul-privind-mineritul-sindicatul-viitorul-mineritului-74.jpg
  Sa va fie rusine pentru minciuna, ha ha ha!

 2. Aug 27, 2013

  altcineva

  Cine se opune? cei car enu vor sa plece din Rosia Montana! si alaturi de ei, cateva sute de mii de romani.
  Nu ai tu grija ca are cine sa apere Rosia Montan de furtisagurile statului roman si de munciunile tale!

  PS Apropo: vad ca trebuie sa rectific aberatia asta intotdeauna, mama ei de manipulare: prezenta la vot a fost de 37% din cei cu drept de vot si abia 60% din acestia sunt pentru proiect !!!!!
  asta inseamna ca mult mai putini de un sfert din populatie vrea proiectul !!!
  dar stiti voi, ca jurnalisti “profi” ce sunteti sa manipulati informatia, nu ?!?
  SUNTETI JALNICI!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.