OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bădiţă anunţă falimentul #rezist

Florin Bădiţă, promotorul cauzei #corupţiaucide, anunţă pe pagina sa de facebook  că e falit. Taman din Budapesta. Spuen fanilor că are nevoie de 4000 de Euro, pentru a-şi achita datoriile. Bădiţă nu e ca alţii asemenea lui. Cu job şi citeşte

rippled jeans

Poţi ieşi la vânătoare de lei în ripped jeans?

  Blugii rupţi nu sunt pentru oricând şi oricine. E un timp de purtat şi unul de agăţat. Vremea când babele luau pantalonii rupţi şi îi coseau a trecut. Îmi amintesc că într-o carte, de acum jumătate de deceniu, Michel citeşte

poker

Un joc dur ca viaţa, frumos ca viaţa, pe care n-ar strica să-l știm cu toţi

    La fel cum piloții de avioane de linie se antrenează mai întâi zeci şi sute de ore pe simulatoare de zbor înainte de-a transporta sute de oameni cu 800 de kilometri pe oră, și noi cei care trebuie citeşte

miciuri 2

Poema muncii

Sfârâie micii în jar proletar ard hălcile în furci de grătar fum de mahorcă mesenii cinstesc halbe la metru berarii servesc.   iar defilează izmele de miciuri Nicio paradă, doar răstigniri prin beciuri.   Dincolo de geam, dublurile privesc cu citeşte

floriile

Intrarea lui Iisus în Ierusalim

Astăzi e ziua în care Iisus intră în Ierusalim călare pe un asin. Îl înviase pe Lazăr, mulţimea îl însoţea. Cei mulţi strigau: “Osana!” În limba ebraică însemna “salvează-ne.” Oamenii l-au văzut în timp ce dărâmă tarabele negustorilor şi cum citeşte

Originile sectei justiţiarismului de stradă

frankfurtschl
Noua sectă “justiţiarismului de bulevard”, inspirat din prepuţul gândirii Şcolii de la Frankfurt, e compusă din trei categorii:
1. Antipesedeii care varsă ficaţii în stradă.
2. Spălaţii pe creier de activiştii civici.
3. Ateii patibulari care pupă picioarele procurorilor, precum altădată lacheii pantofii nobilior.

 
Profetul a împărţit tablele. Şi-a ales trâmbiţele. A setat un şir de reguli: “Fă-te că eşti voluntar, nu divulga cine-ţi încarcă telefonul şi-ţi plăteşte chiria!” “Judecă, nu cerceta!”, “Acuză, n-ai milă!”, “Stigmatizează-i!” “Fă-i să se ruşineze!” “Aprinde luminiţele, vine noul Mesia.”
 
Cine e noul Mesia?
 
Discipolul lui Popper, ieşit din văgăuna Muntelui Adevărului, un demn urmaş al lui György Lukács, fostul ministru al culturii din guvernul Béla Kun, izgonit de armatele române, a creat noua doctrină a corectitudinii politice.
 
Deodată a apărut Omul Nou (atât de visat de Ceauşescu), posedat de adevăr, învârtoşat de crezul că de el depinde lumea, şacalul scos din vizuina omului negru, atunci când bursele îi fac cu ochiul.
 
Anticreştinii de pe Montele Veritas au astăzi discipoli bine hrăniţi. Nu-i întrebaţi cine le bagă motorina, de ce sunt mai prezenţi la ambasade, decât în satul bunicii.
 
Ei sunt postadevărul, cum era înainte Rudolful inhiziţiei. Îşi zic progresişti, pentru că aşa li s-a ales identitatea dogmatică.
Şcoala de la Frankfurt a fundamentat ateismul şi corectitudinea politică, ca factori de contaminare colectivă. Adepţii justiţiei sociale, neagă rolul lui Dumnezeu ca unic judecător.

 
 
Habar nu au că sunt parte a unui experiment social, născut în Elveţia, de trântorii veganişti, practicanţi ai nudismului, ca formă de emancipare a goliciunii creierului, adepţi ai post-marxismului, care au creat diferite cauze parazitare societăţii.
 
În mintea lor de papuaşi procurorul e mai presus decât judecătorul, insulta, ca argumentul, jihadul ca ortodoxismul.
Posedaţii de adevăr, judecătorii noi ordini date de sistem, sunt duşmanii valorilor tradiţionale şi ai creştinismului pur.
 
Priviţi-i cu câtă ură, judecă şi dau sentinţe!
Taguri: , , , , , , , , , , ,

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.