Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Operaţiunea “Salvați Roșia Montană!” finanţată de Soros?

foto: Voxpublica

Casele lui Emil Boc şi a lui Kelemen Hunor şi alte clădiri din Cluj-Napoca au fost expropiate simbolic de grupul operativ al Salvaţi Roşia Montană! – care are şi în Bucureşti câteva corturi, în care duminică bătea vântul. Pe site-ul stângiştilor de la Voxpublica, Mihai Goţiu recunoaşte pentru prima oară că acţiunea – a cărui purtător de cuvânt este – are câteva lucruri în comun cu Occupy Wall Street, finanţat de miliardarul George Soros, conform unei depeşe Reuters.

“pe ici, pe colo, acțiunea Campaniei ”Salvați Roșia Montană!” are câteva lucruri în comun și cu ”Occupy Wall Street”.

Pe youtube circulă un filmuleţ cu un tânăr care mărturiseşte că a fost plătit cu 22 de dolari pentru a protesta împotriva bogaţilor lumii.

Mişcarea „Occupy Wall Street” se extinde în toată lumea

foto: Agenda.ro

Portestul “Occupy Wall Street”, desfăşurat la Roma: 70 de persoane rănite. Grupuri de manifestanţi au incendiat maşini şi au spart vitrine de bănci, iar poliţia a replicat cu tunuri de apă şi gaze lacrimogene.

IPOCRIZIA LUI GEORGE SOROS

Miliardarul american a denunţat  în ultima perioadă sistemul financiar, nefast, după părerea lui, pentru economiile ţărilor în curs de dezvoltare, sistem care i-a permis să facă peste 22 mld de dolari. Câtă ipocrizie.

Activiştii români din grupul de acţiunea Salvaţi Roşia Montană! nu recunosc că sunt finanţati de miliardarul american. Acţiunile, însă, sunt în oglindă. Câtă coincidenţă.

Naivii sunt mereu aceiaşi. Doar liderii ştiu să se învârtă. Marian Munteanu este azi un prosper om de afaceri. Şi nu cu bani de la Ion Raţiu. De la alte instituţii.

Orice bătălie are Eroi şi morminte. Ernesto Sabato.

Taguri: , , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.