OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bădiţă anunţă falimentul #rezist

Florin Bădiţă, promotorul cauzei #corupţiaucide, anunţă pe pagina sa de facebook  că e falit. Taman din Budapesta. Spuen fanilor că are nevoie de 4000 de Euro, pentru a-şi achita datoriile. Bădiţă nu e ca alţii asemenea lui. Cu job şi citeşte

rippled jeans

Poţi ieşi la vânătoare de lei în ripped jeans?

  Blugii rupţi nu sunt pentru oricând şi oricine. E un timp de purtat şi unul de agăţat. Vremea când babele luau pantalonii rupţi şi îi coseau a trecut. Îmi amintesc că într-o carte, de acum jumătate de deceniu, Michel citeşte

poker

Un joc dur ca viaţa, frumos ca viaţa, pe care n-ar strica să-l știm cu toţi

    La fel cum piloții de avioane de linie se antrenează mai întâi zeci şi sute de ore pe simulatoare de zbor înainte de-a transporta sute de oameni cu 800 de kilometri pe oră, și noi cei care trebuie citeşte

miciuri 2

Poema muncii

Sfârâie micii în jar proletar ard hălcile în furci de grătar fum de mahorcă mesenii cinstesc halbe la metru berarii servesc.   iar defilează izmele de miciuri Nicio paradă, doar răstigniri prin beciuri.   Dincolo de geam, dublurile privesc cu citeşte

floriile

Intrarea lui Iisus în Ierusalim

Astăzi e ziua în care Iisus intră în Ierusalim călare pe un asin. Îl înviase pe Lazăr, mulţimea îl însoţea. Cei mulţi strigau: “Osana!” În limba ebraică însemna “salvează-ne.” Oamenii l-au văzut în timp ce dărâmă tarabele negustorilor şi cum citeşte

Noul Trujillo trebuie retras în garnizoană

Gabriel_Oprea1

Bolnav de grandilocvenţă, flancat de banderas, cu o figură patibulară (care merită să fie spânzurat, expresie celebră a lui Horia Roman Patapievici), ajuns general de patru stele, noul Trujillo al democraţiei române trebuie înlăturat chiar de către cei care au creat monstruoasa sa figură publică.

PNL şi PMP au tăcut chitic vreo patru zile, până s-a inflamat internetul. Când tăcerea era cea mai optimă stare de lucru s-au stârnit vocile liderilor care revendică o luptă ce nu le aparţine.

Serviciile secrete, creatoare ale personajului, trebuie să aplice planul B de criză. Retragerea patibularului până nu e linşat de mulţime.

Românii sunt turbaţi de revoltă. Mai ales cei din Bucureşti agresaţi zilnic de girofarurile îmbuibaţilor regimului.

Nu Alina Gorghiu a înţeles, nici domnu’ preşedinte Mihalaş care încă mai împachetează îngrijorări şi toarnă pe rât aşteptări de ploşniţă, românii mai inteligenţi decât ei au priceput că moartea ofiţerului Bogdan Gigină este picătura dată de Dumnezeu pentru umplerea cazanului.

Generalul interesului naţional nu a ajuns prin vot popular la putere. El a fost proţăpit vicepremier pe siguranţă naţională de către strategii din umbră. Aşa se face că în timp de pace  el îşi omoară ofiţeri din propria armată, darmite să apere ţara. Nu i-a păsat de motopoliţistul (cuvânt apărut nou în limba română) Bogdadictatorul 3n Gigină prăvălit printre fiare şi gropi criminale. Nu şi-a oprit măreaţa călătorie triumfală pentru că potolul greţos i se pusese rău la stomac şi-i trebuia rapid în locul în care şi regii stau singuri.  Pentru astfel de ipochimen, ţara e o cazarmă. Oamenii sunt viermi. El e Generalisimul, Supremul, poate că dacă ar mai fi lăsat la putere îşi dădea, asemenea lui Trujillo, şi numele său unui munte sau oraşului din care a parvenit tresa din cârpa serviciilor secrete.

De ce să ne ascundem. Un asemenea gherţoi nu l-a promovat electoratul drept credincios şi aspirant la reprezentanţi de valoare.  El a fost fabricat în laboratoarele secrete pentru a fi veşnic la putere, precum un tampon pe labiile femeii, în fiecare lună.

codruta-si-gabita2-520x330Cu complicitatea lui Victor Viorel Ponta a publicat a doua zi de la accident, în Monitorul oficial, modificarea legii privind circulaţia cu girofar a coloanelor oficiale. Toţi cititorii de legi nu de meniuri simandicoase ştiu că o lege intră în vigoare după ce se publică în Monitorul Oficial. Deci generalisimul se afla în ilegalitate când mărşăluia sub girofar.

Cozile lui de topor, răsfăţatele televiziunilor obediente, invocă agenţii Soros, Oculta mondială, ungurii, hunii şi vizigoţii, doar ostrogoţii au fost suspect uitaţi din pomelnic, că au pornit atacul mediatic asupra lui Gabriel Oprea, tătânele unui corp ofiţeresc doctoral la creştet şi ghebos la chimir.

Cât de nepregătiţi mai pot fi strategii noilor servicii de informaţii româneşti. Să nu fi ştiut oare că Rafael Leónidas Trujillo Molina a ajuns în Republica Dominicană general al jandarmeriei organizate de americani, cum s-a asociat apoi cu Domingo Estrada pentru a ajunge preşedinte prin votul majorităţii?

Serviciile secrete au în general un apetit sporit pentru libidinoşi, pentru nevertebraţi care par pui, dar devin lei la maturitate şi muşcă până şi mâna dresorului.

Lecţia istoriei

Trujillo Pinochet, Duvalier, Somoza au fost susţinuţi iniţial de serviciile secrete americane, care ar fi facut orice pentru a evita infiltrarea comuniştilor în regiune (mai ales în ţările riverane Caraibelor, foarte apropiate geografic de spatial vital al SUA). Din pacate, mai toate aceste intervenţii ale CIA s-au soldat cu dictaturi sângeroase şi, în majoritatea cazurilor, tot CIA a trebuit să intervină pentru a ca acesti dictatori să fie alungaţi de la putere. Se pare că tot CIA a furnizat armele pentru asasinarea dictatorului dominican, în 1961. Culmea este că Trujillo a fost  înmormântat cu onoruri, în vreme ce preşedinte al Republicii Dominicane în 1961 era Balaguer, “pălăria de paie” a lui Trujillo.

Scoateţi personajul din scenă pentru a nu fi linşat. Deconectaţi-l de la soft printr-un simplu click. Pe faţa lui grobiană puneţi tasta DELETE şi totul va fi mai bine.

Ca magicieni, aveţi în joben oricând un ÎNLOCUITOR.

 

 

Taguri: , , , , ,

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.