Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Noul Trujillo trebuie retras în garnizoană

Bolnav de grandilocvenţă, flancat de banderas, cu o figură patibulară (care merită să fie spânzurat, expresie celebră a lui Horia Roman Patapievici), ajuns general de patru stele, noul Trujillo al democraţiei române trebuie înlăturat chiar de către cei care au creat monstruoasa sa figură publică.

PNL şi PMP au tăcut chitic vreo patru zile, până s-a inflamat internetul. Când tăcerea era cea mai optimă stare de lucru s-au stârnit vocile liderilor care revendică o luptă ce nu le aparţine.

Serviciile secrete, creatoare ale personajului, trebuie să aplice planul B de criză. Retragerea patibularului până nu e linşat de mulţime.

Românii sunt turbaţi de revoltă. Mai ales cei din Bucureşti agresaţi zilnic de girofarurile îmbuibaţilor regimului.

Nu Alina Gorghiu a înţeles, nici domnu’ preşedinte Mihalaş care încă mai împachetează îngrijorări şi toarnă pe rât aşteptări de ploşniţă, românii mai inteligenţi decât ei au priceput că moartea ofiţerului Bogdan Gigină este picătura dată de Dumnezeu pentru umplerea cazanului.

Generalul interesului naţional nu a ajuns prin vot popular la putere. El a fost proţăpit vicepremier pe siguranţă naţională de către strategii din umbră. Aşa se face că în timp de pace  el îşi omoară ofiţeri din propria armată, darmite să apere ţara. Nu i-a păsat de motopoliţistul (cuvânt apărut nou în limba română) Bogdadictatorul 3n Gigină prăvălit printre fiare şi gropi criminale. Nu şi-a oprit măreaţa călătorie triumfală pentru că potolul greţos i se pusese rău la stomac şi-i trebuia rapid în locul în care şi regii stau singuri.  Pentru astfel de ipochimen, ţara e o cazarmă. Oamenii sunt viermi. El e Generalisimul, Supremul, poate că dacă ar mai fi lăsat la putere îşi dădea, asemenea lui Trujillo, şi numele său unui munte sau oraşului din care a parvenit tresa din cârpa serviciilor secrete.

De ce să ne ascundem. Un asemenea gherţoi nu l-a promovat electoratul drept credincios şi aspirant la reprezentanţi de valoare.  El a fost fabricat în laboratoarele secrete pentru a fi veşnic la putere, precum un tampon pe labiile femeii, în fiecare lună.

codruta-si-gabita2-520x330Cu complicitatea lui Victor Viorel Ponta a publicat a doua zi de la accident, în Monitorul oficial, modificarea legii privind circulaţia cu girofar a coloanelor oficiale. Toţi cititorii de legi nu de meniuri simandicoase ştiu că o lege intră în vigoare după ce se publică în Monitorul Oficial. Deci generalisimul se afla în ilegalitate când mărşăluia sub girofar.

Cozile lui de topor, răsfăţatele televiziunilor obediente, invocă agenţii Soros, Oculta mondială, ungurii, hunii şi vizigoţii, doar ostrogoţii au fost suspect uitaţi din pomelnic, că au pornit atacul mediatic asupra lui Gabriel Oprea, tătânele unui corp ofiţeresc doctoral la creştet şi ghebos la chimir.

Cât de nepregătiţi mai pot fi strategii noilor servicii de informaţii româneşti. Să nu fi ştiut oare că Rafael Leónidas Trujillo Molina a ajuns în Republica Dominicană general al jandarmeriei organizate de americani, cum s-a asociat apoi cu Domingo Estrada pentru a ajunge preşedinte prin votul majorităţii?

Serviciile secrete au în general un apetit sporit pentru libidinoşi, pentru nevertebraţi care par pui, dar devin lei la maturitate şi muşcă până şi mâna dresorului.

Lecţia istoriei

Trujillo Pinochet, Duvalier, Somoza au fost susţinuţi iniţial de serviciile secrete americane, care ar fi facut orice pentru a evita infiltrarea comuniştilor în regiune (mai ales în ţările riverane Caraibelor, foarte apropiate geografic de spatial vital al SUA). Din pacate, mai toate aceste intervenţii ale CIA s-au soldat cu dictaturi sângeroase şi, în majoritatea cazurilor, tot CIA a trebuit să intervină pentru a ca acesti dictatori să fie alungaţi de la putere. Se pare că tot CIA a furnizat armele pentru asasinarea dictatorului dominican, în 1961. Culmea este că Trujillo a fost  înmormântat cu onoruri, în vreme ce preşedinte al Republicii Dominicane în 1961 era Balaguer, “pălăria de paie” a lui Trujillo.

Scoateţi personajul din scenă pentru a nu fi linşat. Deconectaţi-l de la soft printr-un simplu click. Pe faţa lui grobiană puneţi tasta DELETE şi totul va fi mai bine.

Ca magicieni, aveţi în joben oricând un ÎNLOCUITOR.

 

 

Taguri: , , , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.