Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Nora Iuga e fascinată de “Bastilia”

Şarmantă ca deobicei,  Nora Iuga a ridicat un evantai de aplauze la primul eveniment de marcă din sala de spectacole a Bibliotecii Naţionale a României: Gala Industriei de Carte din România. Scriitoarea atât de îndrăgită de noi toţi a reuşit un Laudatio de zile mari pentru Librăria Bastilia. Oricine ar fi roşit în urma exerciţiului său de admiraţie, făcut atât de delicat, încât puteai să simţi respiraţia sufletului autoarei. Poate doar prezenţa angelică a Anei Maria Sterian, de la editura Mac-mac, câştigătoare a premiului best new entry pentru folosirea hârtiei 100 % reciclabile, a mai supradimensionat extazul.  (foto: Faber Studio)

Irina Păcurariu de la TVR1, prezentatorul Galei, a ştiut să inhibe emoţiile şi să stârnească apetitul de vorbe al laureaţilor, fără a fi prea exuberantă. Decorul a făcut o notă distinctă, dar concordantă cu tema evenimentului.

Acestea au fost momentele care ne-au ridicat pulsul. Şi mie şi lui Cipariu:-)

La sfârşit nu mi-am permis decât pe Nora să o îmbrăţişez.

Taguri: , , , , ,

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

  1. May 12, 2012

    gheorghe

    mariuse, ce-i aia fololirea? e cumva o chestie ca cind iei o foaie de hirtie si o faci cocolos? adică un fel de cocoloşire, adică o îmbraţişare super tandră şi pupăciune a puncului. în rest, despre limba de plop putrezit, nu mai zic nimicuţă, că oricum tot acolo te vei pricepe. despre doamna Nora Iuga, ce treabă ai tu, domne_? de parcă ai fi citit!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.