lugi di Maio

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

captain

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

bear

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

S&P

“Accident aviatic” pe Wall Street. O aşchie a ajuns şi la Bucureşti

Bursele europene au fost afectate după crahul de pe Wall-Street. Inclusiv cea de la Bucureşti, care a deschis cu un -3%. Indicele S&P 500 (un barometru al creşterii economiei americane) a pierdut aproape zece procente în mai puţin de o citeşte

Gaina 0

Cum văd Irma néni creşterea economică şi Moş Laie, Unirea?

Irma-neni e încă o femeie în putere. Are grijă de gospodăria sa dintr-un sat din Harghita. Copiii-s duşi în Germania la muncă. Creşte găini de ouă. Acum nu mai are decât 80 de găini. Ouă mai puţine dau iarna.

Morții din Muntenegru, predați pe bază de fișă de “predare / primire”

cadavrele-victimelor-din-muntenegru-au-fost-identificate-87928

Pe cât de lăudabilă acțiunea SMURD de salvare a victimelor accidentului din Muntenegru, pe atât de cinică purtarea IML-iștilor. Reportajul Mediafax este cutremurător. Trupurile au fost predate familiilor pe bază de fișă de  “predare/primire”.

Nimeni dintre autorități nu a arătat umanism față de aparținători. Simple colete. Cu număr și serie.

Doar la televizor pompă, festivism și fariseism.

Oare funcționarilor morții n u le-a făcut nimeni un instructaj despre cum să te porți față de oamenii suferinzi?

Mă ofer să le fac un training gratis.

Înainte de a face o comunicare în masă, cu toți prapurii ministeriali și toate cohortele de preoți, fandacsii de milostenie, oficialii morții ar trebui să știe cum să comunice cu familiile dispăruților. În zadar se vântură drapelele în bernă, dacă nimeni nu are grijă de cei mai nefericiți. Întotdeauna, ei sunt cei mai importanți, nu elecotorii.

Taguri: , , ,

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.