Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Morții din Muntenegru, predați pe bază de fișă de “predare / primire”

Pe cât de lăudabilă acțiunea SMURD de salvare a victimelor accidentului din Muntenegru, pe atât de cinică purtarea IML-iștilor. Reportajul Mediafax este cutremurător. Trupurile au fost predate familiilor pe bază de fișă de  “predare/primire”.

Nimeni dintre autorități nu a arătat umanism față de aparținători. Simple colete. Cu număr și serie.

Doar la televizor pompă, festivism și fariseism.

Oare funcționarilor morții n u le-a făcut nimeni un instructaj despre cum să te porți față de oamenii suferinzi?

Mă ofer să le fac un training gratis.

Înainte de a face o comunicare în masă, cu toți prapurii ministeriali și toate cohortele de preoți, fandacsii de milostenie, oficialii morții ar trebui să știe cum să comunice cu familiile dispăruților. În zadar se vântură drapelele în bernă, dacă nimeni nu are grijă de cei mai nefericiți. Întotdeauna, ei sunt cei mai importanți, nu elecotorii.

Taguri: , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.