Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Mocangeala de la ASE

SEAP, site-ul de licitaţii publice, e o sursă excelentă de informaţii despre profilul celor care fac selecţii de oferte.

Pentru 724 de lei, fără TVA, comuniştii din conducerea ASE anunţă în 29 septembrie că vor până în dimineaţa zilei de 1 octombrie, ora 9,00: două Roll-up-uri, 99 de steguleţe cu însemnele proiectului pentru promovarea deschiderii anului universitar, 150 de flyere. Asta în condiţiile  în care azi 30 septembrie se deschid ofertele. Deci cineva, un prost, trebuie să stea la noapte să le producă vânzătorilor de diplome fără acoperire de piaţă toate produsele tomorow. In the morning, tavarisci. Problema e nu cât de scurtă e coada pisicii, ci cât pot dascălii să facă praştie din ea.

Problema e că la banii ăşţia se pot recicla, precum prezervativele, nişte materiale vechi sau se dă de lucru xerox-urilor care bântuie pe la subsol, multiplicatoare de lucrări fără drepturi de autor.

Nu a trecut mult, de când reclama firmei unui penal era cocoţată sus pe clădire.

Locatia de livrare este:Bd. Dacia nr. 41, sect 1, Clădirea Mihai Eminescu, sala 1010. Vom şi noi acolo, ca să vedem mocangeala.

 

Taguri:

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.