Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Mirii nemuririi

În timp ce internetul e sastisit de femeia cu barbă, puţină lume mai apleacă ochiul spre România profundă. Recent, doi miri din Flămânzi au fost duşi la Altar cu C-Klasse. Nu cu limuzina, ci cu cogeamitea combina. S-au combinat cum s-au combinat, dar ce nu ne spune imaginea din presa locală dacă a buzat-o înainte sau după. Restul e cancan şi inimă rea. 

Aşa mi-am adus aminte de cartea prietenului meu Radu Aldulescu Mirii nemuririi, în care Rafael  şi Mirela combină genocidul suferinţei. Toţi combină. Unul apt combatant, alta mai puţin dusă la biserică. Importantă e poza care circulă. Şi aşa din anonimi devin nemuritori.

 

Taguri: , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.