Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Miracolul Simona Halep. Când cupele mici câştigă turneele mari

Victorie! Tenismena românca Simona Halep a biruit în al patrulea turneu WTA. Acum, la New Haven nu se va vorbi doar despre tinerii noştri superdotaţi, studenţi la Yale, ci şi de “imatura” jucătoare, aşa cum o prezintă chiar site-ul competiţiei sportive.  Puţină lusimona halep la new havenme ştie că tânăra suferea din cauza sânilor mari. Şi-a făcut o operaţie de reducere a lor.

Prin turul de forţă din acest an, ne demonstrează că înaintările mici pot aduce cupele mari. Jucătoarea a preferat să fie mai puţin junincă şi mai mare sportivă. Deh, în viaţă nu le poţi avea pe toate…

Urmărind superba sa evoluţie din ultimele meciuri, mi-am amintit de celebra scenă din “Cel mai iubit dintre pământeni“, când Pretorian, în chiloti, se împiedica pe extremă,  de propriul lui organ procreativ şi colegii lui Victor Petrini (personajul de legendă a literaturii române n.a.) strigau: hai Puloş! hai Puloş!), dar şi de eşecurile puştiului teribilist Gabriel Torje, cel căruia anaconda dintre picioare (zic răii vestiarelor n.a.) nu-l lasă să realizeze performanţele aşeptate.

Nu întotdeauna organele mari obţin victorii uriaşe. Vezi priapismul lui Carol al ll-lea care a nenorocit Coroana Română. Şi exemplele sunt cât casa.  

 

Taguri: , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.