bear

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

S&P

“Accident aviatic” pe Wall Street. O aşchie a ajuns şi la Bucureşti

Bursele europene au fost afectate după crahul de pe Wall-Street. Inclusiv cea de la Bucureşti, care a deschis cu un -3%. Indicele S&P 500 (un barometru al creşterii economiei americane) a pierdut aproape zece procente în mai puţin de o citeşte

Gaina 0

Cum văd Irma néni creşterea economică şi Moş Laie, Unirea?

Irma-neni e încă o femeie în putere. Are grijă de gospodăria sa dintr-un sat din Harghita. Copiii-s duşi în Germania la muncă. Creşte găini de ouă. Acum nu mai are decât 80 de găini. Ouă mai puţine dau iarna.

Nero

Gărzile pretoriene au provocat căderea Romei

Churchill avea o vorbă: “Învață istoria. În istorie sunt toate tainele politicii.” Poate că Dragnea a citit mai mult decât a spus…. Sfârşitul Republicii l-a găsit la conducerea statului roman pe Augustus, cel care s-a autoproclamat Princeps (cel dintâi), fără citeşte

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bădiţă anunţă falimentul #rezist

Florin Bădiţă, promotorul cauzei #corupţiaucide, anunţă pe pagina sa de facebook  că e falit. Taman din Budapesta. Spuen fanilor că are nevoie de 4000 de Euro, pentru a-şi achita datoriile. Bădiţă nu e ca alţii asemenea lui. Cu job şi citeşte

Minte Soros? Sau numele miliardarului este dus în deșert?

fundatia soros

Potrivit unui comunicat al Open Society Foundations, fundaţie patrontă de George Soros, miliardarul nu are niciun interes ACTUAL, financiar sau de alta natură, în proiectul minier de la Roşia Montană. Documentele, însă, susţin altceva.

Recent, Fundația Soros România a remis presei un comunicat, ca o reacţie la dezvălurile din presă, potrivit cărora multe dintre ONG-urile care au organizat protestele din Bucureşti sunt pe lista de sponsorizări a Fundaţiei.

“Recentele speculaţii din Romania despre o legatură între proiectul minier de la Roşia Montană şi George Soros sunt nefondate si incorecte. George Soros nu are niciun interes actual, financiar sau de altă natură, în proiectul minier de la Roşia Montană“, se precizeaza in comunicatul fundatiei.

Noi nu ne aflăm în spatele, ci alături de protestatari,” se menționa într-un apel adresat politicienilor români semnat de mai multe ONG-uri, cap de listă fiind Fundația Soros România.

RomâniaTv a intrat în posesia unui document (vezi foto) care arată că Centrul de Informare Soros s-a implicat activ în lupta contra RMGC: “Roșia Montană nu trebuie să moară“, scrie pe respectivul document.

Așteptăm ca domnul George Soros să iasă în persoană, nu în clonă, și să spună în maghiaro-engleza sa, la ore de vârf și de maximă audiență, că nu este implicat. Și așa credem.

 

Taguri: , ,

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.