Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Minte Soros? Sau numele miliardarului este dus în deșert?

Potrivit unui comunicat al Open Society Foundations, fundaţie patrontă de George Soros, miliardarul nu are niciun interes ACTUAL, financiar sau de alta natură, în proiectul minier de la Roşia Montană. Documentele, însă, susţin altceva.

Recent, Fundația Soros România a remis presei un comunicat, ca o reacţie la dezvălurile din presă, potrivit cărora multe dintre ONG-urile care au organizat protestele din Bucureşti sunt pe lista de sponsorizări a Fundaţiei.

“Recentele speculaţii din Romania despre o legatură între proiectul minier de la Roşia Montană şi George Soros sunt nefondate si incorecte. George Soros nu are niciun interes actual, financiar sau de altă natură, în proiectul minier de la Roşia Montană“, se precizeaza in comunicatul fundatiei.

Noi nu ne aflăm în spatele, ci alături de protestatari,” se menționa într-un apel adresat politicienilor români semnat de mai multe ONG-uri, cap de listă fiind Fundația Soros România.

RomâniaTv a intrat în posesia unui document (vezi foto) care arată că Centrul de Informare Soros s-a implicat activ în lupta contra RMGC: “Roșia Montană nu trebuie să moară“, scrie pe respectivul document.

Așteptăm ca domnul George Soros să iasă în persoană, nu în clonă, și să spună în maghiaro-engleza sa, la ore de vârf și de maximă audiență, că nu este implicat. Și așa credem.

 

Taguri: , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.