Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

MindBomb a explodat în Ardeal. Sexyeco…grafia

Panourile publicitare din Cluj, Abrud, Alba-Iulia, Baia Mare, Brașov, Bacău, Bistrița, Câmpeni,   Dej, Deva,  Roșia Montană, Sibiu, Târgu Mureș, Turda, Satu Mare sunt invadate de Mindbomb.  Patroana Divei: “este combustia spontană a ideii ce explodează în acţiune,” după cum singură se prezintă în lume.

Vedeţi câtă graţie? Ce naturaleţe băloasă? Numai şonc şi slană, colac.  “Ce grasă şi ce frumoasă…” parcă aşa se zice la ţară. Metresa de moravuri ecologiste prestează în contră proiectului de la Roşia Montană. Cum ştie ea mai bine. Zice că Transilvania e teren minat de grăsime. Prin afişe mai mari decât standardul electoral cere politicienilor vită Kobe pentru tot norodul, purcei VIETNAMEZI fără colesterol şi litre de leacuri pentru slăbit. Printre dinţii cariaţi, şopteşte că lăsarea mică (adică aplecarea de toamnă) să fie lăsata secului şi cere post cu mei şi linte. Atfel, va ţipa din Arieş până-n Poplaca.  Visează aleşii guler. Cei care nu se lasă tăvăliţi de ea, matroana apărării brusturelui de bruma  nopţii, vor fi îmbăloşiţi. E ocoşă în slinoşenia ei honveda mascată?

Minată la cap şi la cimpoi e Mindbomb. De unde o fi adunat atâta bănet pentru afişe? De pe centura verde? Oare câţi copaci a jertfit pentru a se asmuţi ca batoza în dealul Leli? O iele nebună bântuie Ardealul. Mesajul campaniei lansate pe furiş, în crucea nopţii: “politicienii trec, grăsimea rămâne!” e din reclama cleiului care nu face clăbuci. Dacă o prindeţi lipită în burtă de porc, bateţi trei cruci şi alungaţi Necuratu’ în travesti!

Cine se prinde în horă ca ea, ca EA să păţească!

 

 

Taguri: , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

  1. Nov 2, 2012

    Elena

    toata treaba asta cu campania activistilor suprapusa peste cea electorala e o mare facatura care sa le aduca doar mediatizare ca de ce se intampla cu Rosia nu cred ca le pasa

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.