bear

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

S&P

“Accident aviatic” pe Wall Street. O aşchie a ajuns şi la Bucureşti

Bursele europene au fost afectate după crahul de pe Wall-Street. Inclusiv cea de la Bucureşti, care a deschis cu un -3%. Indicele S&P 500 (un barometru al creşterii economiei americane) a pierdut aproape zece procente în mai puţin de o citeşte

Gaina 0

Cum văd Irma néni creşterea economică şi Moş Laie, Unirea?

Irma-neni e încă o femeie în putere. Are grijă de gospodăria sa dintr-un sat din Harghita. Copiii-s duşi în Germania la muncă. Creşte găini de ouă. Acum nu mai are decât 80 de găini. Ouă mai puţine dau iarna.

Nero

Gărzile pretoriene au provocat căderea Romei

Churchill avea o vorbă: “Învață istoria. În istorie sunt toate tainele politicii.” Poate că Dragnea a citit mai mult decât a spus…. Sfârşitul Republicii l-a găsit la conducerea statului roman pe Augustus, cel care s-a autoproclamat Princeps (cel dintâi), fără citeşte

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bădiţă anunţă falimentul #rezist

Florin Bădiţă, promotorul cauzei #corupţiaucide, anunţă pe pagina sa de facebook  că e falit. Taman din Budapesta. Spuen fanilor că are nevoie de 4000 de Euro, pentru a-şi achita datoriile. Bădiţă nu e ca alţii asemenea lui. Cu job şi citeşte

Mi-a apărut o nouă carte: ANATOMIA SUCCESULUI

primele carti

Vineri, tipografia m-a fericit cu primele exemplare din noua mea carte ANATOMIA SUCCESULUI, de vorbă Dorin Sarafoleanu. Este cea de-a opta din cariera mea publicistică.

Ca doi bănăţeni, hoavări pe deasupra, am stat la givan cam o lună şi jumătate. Am corectat, revizuit, adnotat întâmplări reuşite din viaţă.

coperta carte octombriePoate mulţi se întreabă de ce se încăpâţânează unii performeri români să concureze sub steagurile tricolore în marile competiţii ale lumii. Simplu, pentru că sunt născuţi români.

Dorin Sarafoleanu este un simplu caz de reuşită profesională. A condus toate forurile mondiale ale specialităţii sale, locuind, trăind şi muncind la Bucureşti.

Până ce veţi citi această carte, se poate comanda aici, rămâneţi cu preconcepţia că doar în străinătate de poţi realiza. Eh, nu! Sarafoleanu e excepţia care  infirmă regula. Dar cum a biruit toate alegerile profesionale? Simplu, ascultând de mentorul său Mihai Lăzeanu.

verisorii mei si carcea

Mă întreabă mulţi de ce scriu atât şi nu mă cocoţ pe tembeliziuni. Simplu cărţile bune rămân în memoriiile vremurilor (internetul nu poate lua foc ca Biblioteca din Alexandria n.a.), pe când spectacolul lumii nebune zboară.

Deja am înregistrat primele comenzi de carte pe site-ul Bookiseala.ro şi primii cititori mi-au udat-o la “Carul cu bere”, verişorii mei dragi Mircea şi Cornelia.

 

 

Taguri: , , ,

Comentariu (1)

  1. Oct 24, 2014

    Alexandru Cristian

    FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Alexandru si Ana Maria Cristian

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.