Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Metode practice de atragere a tinerilor din Apuseni la vot

Se lasă seara peste Apuseni. Tinerii nu au prea votat la Referendumul pentru minerit. Mulți dintre ei sunt prin crâșme sau la vreo poveste de seară. Pentru a se aduna cvorumul, am găsit o soluție simplă. În fiecare dintre cele mai importante secții de vot cu trafic, câte-o fată, până să treacă Testul Muntelui Găina, să se sacrifice pentru băieții în căutare de lucru. Mai întâi să pozeze și apoi să-i îndemne la vot. Nu pare o propunere indecentă, pentru că tot ce e de la Dumnezeu e frumos, păi nu? Urnele se închid la ora 23,00. Ce se întâmplă dincolo de această barieră impusă de lege e liber consimțită de părți.

Taguri: ,

Articole asemanatoare