Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Martorii lui Toma şi lepădarea de activismul ecologist

Aud că tot mai mulţi imberbi, neduşi la Biserică, îşi iau fecioarele din sfertodogsismul ecologist şi le readuc acolo unde nu se striveşte Corola de minuni a lumii. Tot mai mulţi naivi s-au prins că Apostolii Eco practică acest cult, în stil materialist-dialectic. Adică, pe şleau: pe bani.  Un activist sătul de şuşanelele Martorilor lui Toma s-a burzuluit Apostolilor şi a fost înhăţat “doctrinar”, taman de Ziua Mondială a Mediului, în locul de închinăciune a Idolilor de mucava, de însuşi Nicuşor Dan, prea cucernicul adunător de voturi, “hai Nicuşor Dan, hai…hai!” Vă mai amintiţi de candidatul Prinţului din Negură?

 

Şi cum mai luptă ei pentru libertatea cuvântului, pentru drepturilor rromilor…aşa cu lozinci? Din trusele de cult se scot prapurii (în limbaj cotidian: pancarte) şi din conturile Fundaţiilor Deschise ale magnatului, atât de hulit şi în Ungaria-Mamă, se bagă dollores pentru hrănirea Profeţilor.  S-au prins şi naivii că Oengismul e un fel de Sereleu. Adică propăvăduie ce  zice “Finanţul”, nu ce face el pe din dos.

Citiţi aici cum i s-a luat microfonul celui care a îndrăznit să conteste “Adevărul Eco” şi să pronunţe numele Diavolului, cărător al tinerilor în ispită: George Soros!  Şi Ayatollahii au sponsori, că doar nu aruncă în aer “Gemenii” pe de-a fecea, cum zicem noi în Banat. Adică pe degeaba!

Taguri: ,

Articole asemanatoare