OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bădiţă anunţă falimentul #rezist

Florin Bădiţă, promotorul cauzei #corupţiaucide, anunţă pe pagina sa de facebook  că e falit. Taman din Budapesta. Spuen fanilor că are nevoie de 4000 de Euro, pentru a-şi achita datoriile. Bădiţă nu e ca alţii asemenea lui. Cu job şi citeşte

rippled jeans

Poţi ieşi la vânătoare de lei în ripped jeans?

  Blugii rupţi nu sunt pentru oricând şi oricine. E un timp de purtat şi unul de agăţat. Vremea când babele luau pantalonii rupţi şi îi coseau a trecut. Îmi amintesc că într-o carte, de acum jumătate de deceniu, Michel citeşte

poker

Un joc dur ca viaţa, frumos ca viaţa, pe care n-ar strica să-l știm cu toţi

    La fel cum piloții de avioane de linie se antrenează mai întâi zeci şi sute de ore pe simulatoare de zbor înainte de-a transporta sute de oameni cu 800 de kilometri pe oră, și noi cei care trebuie citeşte

miciuri 2

Poema muncii

Sfârâie micii în jar proletar ard hălcile în furci de grătar fum de mahorcă mesenii cinstesc halbe la metru berarii servesc.   iar defilează izmele de miciuri Nicio paradă, doar răstigniri prin beciuri.   Dincolo de geam, dublurile privesc cu citeşte

floriile

Intrarea lui Iisus în Ierusalim

Astăzi e ziua în care Iisus intră în Ierusalim călare pe un asin. Îl înviase pe Lazăr, mulţimea îl însoţea. Cei mulţi strigau: “Osana!” În limba ebraică însemna “salvează-ne.” Oamenii l-au văzut în timp ce dărâmă tarabele negustorilor şi cum citeşte

Mâna serviciilor se vede din Alaska

regele si marius ghilezan

Cred că noi, monarhiştii, sinceri slujitori ai Coroanei, trebuie să aflăm “probele” incriminării Principelui Nicolae, scriam în nefasta zi de 12 august, când i s-a luat Prinţului dreptul la succesiune.
Mă simt consternat în urma deciziei Regelui de a retrage Principele, atât de îndrăgit de români, de la succesiunea Casei Regale. Suveranul a luat hotărârea după prezentarea fireşte a unor anumite probe, culese, probabil, cu metode specifice.
Nu pot să cred că Regele Mihai doreşte să încheie ciclul dinastic la Principesa Margareta şi Principele Radu.
“Ceva e putred în Danemarca. ”
Am refuzat să intru în direct la trei televiziuni. Nu-mi permit să-mi judec Regele.
Mâna serviciilor secrete se vede din Alaska.

 

 

Commentarii (2)

 1. Aug 16, 2015

  Adrian Gavrila

  Stimate Domnule Marius Ghilezan,

  Va urmaresc cu placere activitatea jurnalistica de mult timp, de cand luati interviuri Seniorului Corneliu Coposu si, mai recent, ca invitat periodic la emisiunea ” Panorama” a Oanei Stanciulescu ( ce pacat ca aceasta emisiune a disparut ) si va felicit pentru ca sunteti un model nu numai in profesia dumneavoastra, ci si in societate in general.
  Va scriu insa acum pentru sunteti singura voce credibila care a avut o atitudine corecta dupa ceea ce s-a intamplat pe 12 august. Este incredibil ca nici o personalitate, dintre cele care au semnat atatea comunicate ale Aliantei Nationale pentru Restaurarea Monarhiei, nu a reactionat, dupa acest act marsav si incalificabil. Nu mi-as permite niciodata sa judec o decizie a Majestatii Sale, dar sunt sigur ca a fost victima unei manipulari oribile. Un tanar cu un comportament ireprosabil, indragit de toti cei care L-au vazut sau L-au cunoscut, cu activitati si preocupari cat se poate de potrivite cu pozitia de Print de Coroana, a fost executat miseleste intr-o clipa si, astfel, pe 12 august ( de fapt pe 1 august ), s-a incheiat viitorul monarhiei in Romania. Sperantele multor oameni de bunacredinta din aceasta tara s-au naruit cat ai clipi. Asa ceva este inacceptabil. Ma mira foarte mult tacerea Pricipesei Margareta. Nu as fi deloc surprins sa vedem huiduieli la primul eveniment public la care ASR Principesa Mostenitoare si Radu Duda vor participa. Cumplit !!!
  Nu stiu adresa de mail a ASR Principele Nicolae. As dori sa-I scriu cateva cuvinte de incurajare si speranta. Eu inca mai cred ca, intr-o buna zi, va fi Regele Romaniei.
  Multumesc.
  Cu deosebita consideratie,
  Adrian Gavrila, medic, Craiova

 2. Aug 24, 2015

  George

  Motivele oficale sunt ca a avut activitati PRIVATE (deci nu au cumsa fie cunoscute publicului) nedemne de un PRINT viitor MOSTENITOR,si ca sarcinile “postului” au fost prea mari pt Printul Nicolae acesta dorind mai multa libertate.

  Eu citez doar ce s-a spus,dar sincer,si mie mi s-a parut ca unele activitati au fost PREA DE TOT (nu in sensul rau,ci in sensul ca S-A IMPLICAT PREA MULT).

  Succesiunea nu se opreste la Printesa Margareta (nu-l mai includeti pe duda,e AD PERSONAM,nu are treaba cu sccesiunea.In plus,Regele/Regina consoarta NU A FOST NICIODATA inclus in succesiune) ci continua cu Printesa Elena (parca,mama Printului Nicolae),Sora Prntului Nicolae etc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.