Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Madam Colonel nu pleacă din TVR

Reprezentantul UDMR, Sebeși Karen,  a propus azi în CA al TVR demiterea Rodicăi Culcer. S-a hotărât cu 7 voturi la 6 ca Andi Lăzescu, preşedintele şi director general al instituţiei, să demareze procedura de demitere a sa din postul de director. Ea a ieşit la pensie în vară. Tot pe postul vacant a fost numită să asigure interimatul la ştiri până la organizarea concursului, amânat la nesfârşit. (Comisia din care făcea parte şi Cristina Guseth – apropiată a directorului general – nu s-a întrunit) În această perioadă, madam a primit salariu ca realizator, cu un contract pe perioadă determinată de trei ani şi cu un salariu de încadrare de 12.000 de lei/lună (net 10.500 pentru că are vechime mare). Simplu realizator. Dar se ocupa “gratis” – cum spunea ea – de conducerea ştirilor. Urmează ca Andi Lăzescu să hotărască. Are curajul?

Pe cine să mai mire că la Cluj a fost atacată filiala TVR.

Eu i-am spus mereu Madam colonel. Niciodată nu m-am lămurit cum dădea ea lecţii de profesionalism colegilor mei, ştiind că înainte de 1989 a lucrat la Ambasada Americii. Se ştie că numai oamenii care pactizau cu Securitatea puteau să aibă asemenea posturi. După ce a făcut ordinăria cu Remeş, băgând pe post o casetă montată de un serviciu secret, am sunat-o şi am porcăit-o la greu. Nu m-a uitat. Mi-a interzis să apar la orice emisiune a TVR. În redacţie era scorpie, iar la intrare în Pangratti, bufniţa regimului. Nu pleacă pentru că e în misiune. De acolo de unde vine ea, nu se iese la pensie decât cu picioarele înainte.

Aşa că nu vă bucuraţi.

Taguri: , , ,

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

  1. Jan 18, 2012

    Shadow

    De ce sa mai mire dle Ghilezan? Azi este un “om de bine”. Spalata de “pacate” si “dalba” precum o fata mare. Minunile in Romania nu tin doar 3 zile. Pot tine ani de zile. Depinde de persoana “minunata”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.