captain

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

bear

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

S&P

“Accident aviatic” pe Wall Street. O aşchie a ajuns şi la Bucureşti

Bursele europene au fost afectate după crahul de pe Wall-Street. Inclusiv cea de la Bucureşti, care a deschis cu un -3%. Indicele S&P 500 (un barometru al creşterii economiei americane) a pierdut aproape zece procente în mai puţin de o citeşte

Gaina 0

Cum văd Irma néni creşterea economică şi Moş Laie, Unirea?

Irma-neni e încă o femeie în putere. Are grijă de gospodăria sa dintr-un sat din Harghita. Copiii-s duşi în Germania la muncă. Creşte găini de ouă. Acum nu mai are decât 80 de găini. Ouă mai puţine dau iarna.

Nero

Gărzile pretoriene au provocat căderea Romei

Churchill avea o vorbă: “Învață istoria. În istorie sunt toate tainele politicii.” Poate că Dragnea a citit mai mult decât a spus…. Sfârşitul Republicii l-a găsit la conducerea statului roman pe Augustus, cel care s-a autoproclamat Princeps (cel dintâi), fără citeşte

Ludovic Orban rămâne cel mai lucid USL-ist

ludovic-orban-sunt-fan-eba-1

Împărtășesc întru totul îngrijorarea lui Ludovic Orban. Pe listele USL apar 50 de traseiști politici. Dacă Traian Băsescu, scamatorul politicii românești, nu-l va desemna pe Victor Ponta ca premier după alegerile din 9 decembrie, există riscul compunerii unei alte majorități parlamentare, chiar dacă națiunea a votat în procent covârșitor USL.

Cei 50 de intruși pot face oricând diferența necesară. UNPR, partid de ofițeri, care nu mai interesul național nu-l reprezintă, se poate oricând întoarce la Tătuc. Și atunci ce vor mai spune analiștii Antenei 3. Că e lovitură de stat?

Prostia e aici și acum. Cine i-a pus pe Ponta și pe Antonescu să accepte toate lohiile de pe centura politicii? Adevărații liberali, ca Ovidiu Drăgănescu și Viorel Coifan (la Timiș), sunt ținuți pe tușă, în timp ce Frunzăverde e susținut în triumf. E Frunzăverde penelist cum sunt eu Frunzăroșie.

Atenție! Să nu ieșiți în decembrie în stradă și să țipați că vi s-a furat votul. Traseismul în politică este legal. Mai bine ați deschide o listă a rușinii, măcar oamenii să fie informați.

Norocul meu e că pot vota cu Orban și Tăriceanu și sunt asigurat de contractul meu cavaleresc, cu cei doi, făcut în urmă cu decenii, că nu voi fi trădat în așteptări, cuviințe și proiecte liberale.

Taguri: , , ,

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.