Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Lingătorii de clanţe şi tururile pantalonilor Exilor

“Lingătorul de clanţe la ambasade şi admiratorul de picioare “, cum l-a descris Băsescu pe un fost ziarist de curte – muşcă mâna celui pe care l-a lins zece ani de sus în jos şi de jos în sus. Asta e soarta foştilor … a Exişilor …rămân nelinşi de pudelii care caută alte mâini şi dosuri prezidenţiale. Oare de ce nu înţeleg oamenii politici că atunci când te linge cineva e de-a dreptul scârbos, suspect şi periculos? Ce te faci când ajungi la bătrâneţe, precum, Emil Constantinescu, iar foştii lingătorii de clanţe de la Cotroceni nu-ţi mai răspund la telefon? Rămâi nelins ca ex-preşedinte. Oare de ce preşedinţii judecă profesia de “lingător de clanţe” cu două măsuri? Atunci când acceptă linsul sunt în extaz şi cât sunt părăsiţi de lingăi cad în depresie?
Asta-i soarta tururilor pantalonilor* prezidenţiali… rămân nelinse. De aceea nu se mai salută cu onor tururile bătrâne. Mai recent şi bătrânul geolog a tras oblonul la Fundaţie. Aşa-i soarta fundaţiilor de ex-preş…rămân nelinse şi fără “hrănitoarele” proteine financiare. Deh, ce ţi-e cu bătrâneţile ăstea. Dacă ţi-a plăcut o viaţă întreagă să fii lins, nu ai de ales decât să-ţi iei o altă potaie… oricând se găseşte vreo jivină, dispusă să lingă…tururi de pantaloni.

* Fundul pantalonilor- stura „rogojină de papură”, sturati „a cădea, a face să cadă”, sturac „cocean de porumb cu pănușă” (Dex)

(poza de mai sus e un fake, fir-aţi ai dracului cu Internetul vostru:-) )

 

 

Taguri: , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.