Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

László Tökes, preşedinte al Ungariei?

Unul dintre cele mai influente cotidiane maghiare “Nepszabadság”  îl dă ca posibil candidat la preşedinţia Ungariei pe László Tökes, după demisia Pal Schmitt, pentru acuza că şi-a plagiat lucrarea de doctorat.

După cum se ştie, Ungaria este o republică parlamentară, în care preşedintele are rol mai mult de reprezentare. László Tökes ar fi susţinut de FIDESZ, partidul lui Viktor Orban, cu aproape 2/3 din Parlament.

Acum se vede clar şi pentru orbi de ce László Tökes este împotriva proiectului de la Roşia Montană. Ce i-ar mai plăcea să decidă soarta aurului din Apuseni ca  preşedinte al Ungariei…

Dacă pe Prohaszka Rad Baroka, amanta din fotografie, o poate duce la Budapesta, cu aurul moţilor mai greu.

Taguri: , , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.