Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Inventatorul Justin Capră: “Monarhia constituţională este de cel puţin cinci ori mai ieftină decât Republica”

“Monarhia constituţională este de cel puţin cinci ori mai ieftină decât Republica, republica având dezavantajul că preşedintele vinde mandatul unui partid politc, el nu poate fi echidistant. Însă, Regele prin natura lui este incolor,” i-a mărturisit inventatorul român Justin Capră lui Sebastian Drăgan de la “Agenţia de cultură”.
Justin Capră, inventatorul rucsacului zburător, a mașinilor cu consum infim și a aparatelor de zbor neconvenționale, a implinit recent 80 de ani.  Din interviul video transpare o modestie copleşitoare şi un drag convingător de Rege. Discipol de-a lui Henri Coandă şi mare român spune că nu a inventat nimic: “s-a culcat cu o idee, iar dimineaţa s-a trezit cu soluţia.”

“România are două înfăţişări: una magică şi alta tragică. Am încercat pe unde am fost să o arăt pe cea magică.” (Justin Capră)

 

 

Taguri: , , ,

Articole asemanatoare

Commentarii (5)

 1. Feb 20, 2013

  Gheorghe Popescu

  Sunt de acord cu Dvs. Dl Inginer. Si eu am afirmat in mod continuu ca toate cheltuielile sunt reduse pentru statul Roman in MONARHIE constitutionala cu o camera legislativa .

 2. Feb 21, 2013

  vasile bodnar

  societatea romineasca este virusata de de comunism de ateism de libertinism ,de inconstienta , .valorile adevarate ,moralitate dreptate ,noblete ,spiritualitate ,performanta s-au sters din compiuter si nu poate reporni rominia decit prin acceptarea coroanei regale si imbracarea fiecaruia cu mantia regala . doar asa poate capata rominul fizionomia sa normala

 3. Feb 24, 2014

  Alex

  De acord cu Dl.Inginer ,dânsul știe foarte bine că a prins încă perioada de adevărată evoluție a țării din timpul Regatului ! Trăiască Monarhia ,Jos republica !

 4. Jan 21, 2015

  Parascan Gheorghe

  Dictatura, in orice forma este si mai putin costisitoare. Nexam salarii, nexam viata libera si totul este doar in functie de nevoile unui singur personaj! Tineti minte ca Ceausescu a facut rost de 10 miliarde de dolari ca sa isi plateasca datoriile, ceea ce nici un alt sistem social nu va mai reusi, chiar unul regal. O gluma buna, nu-i asa?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.