Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

În 13 iunie 1990, şeful IGP: “am dat foc autobuzelor, conform înţelegerii”

Nu trebuie să uităm: Gheorghe Diamandescu, şeful IGP în perioada 13-15 iunie 1990, raporta ministrului Chiţac “am dat foc autobuzelor, conform înţelegerii”. În 2001, când a fost audiat de către instanţa Curţii Supreme de Justţie, Diamandescu a spus că pe 12 iunie 1990 a realizat un plan de degajare a Pieţii Universităţii.

“În dimineaţa de 13 iunie, am evacuat piaţa, iar, după asta, demonstranţii s-au retras, pentru o vreme, în zona hotelului Intercontinental, unde au spart geamurile. După-amiază, manifestanţii s-au îndreptat spre clădirea Ministerului de Interne, de pe Calea Victoriei!”, şi-a amintit Diamandescu. El a mai afirmat atunci că, în momentul în care demonstraţiile au degenerat în acte de violenţă, l-a sunat pe ministrul Internelor de atunci, Mihai Chiţac, să-i raporteze situaţia. Acesta i-a cerut să revină cu un telefon, fiindcă urma să se sfătuiasca cu preşedintele Ion Iliescu. Nimeni nu a fost condamnat.
SEAMĂNĂ ÎNTÂMPLĂRILE?
Taguri: , , ,

Articole asemanatoare

Commentarii (2)

  1. Jan 18, 2012

    GRUPURILE DE DIVERSIUNE PRIN VIOLENTA SI VANDALISM – arma identica a regimurilor Ceausescu, Iliescu, Basescu (VIDEO). PIATA UNIVERSITATII – 1990-2012 - Razboi întru Cuvânt

    […] Episodul CHITAC – DIAMANDESCU (generalii care conduceau MI si IGP): “Dam foc la autobuze… – Marea diversiune “Incendierea autobuzelor” din Piata Universitatii, 13 iunie 1990 […]

  2. Jun 15, 2015

    DUMITRU

    JOS comunismul, comunistii din ROMANIA, pentru totdeuna . iliescu ponta si gasca lor, la puscarie pentru crima si tradare .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.