Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Iancu Elefterescu nu poate vinde ce nu are. Poli e acolo unde sunt druckerii

Când nu ridică guşa, Marian Iancu întinde plase de muşte pentru bondarii din jurul lui Bojin şi Robu. Într-un interviu în “Fotbal vest” (nu se poate citi decât de către abonaţi n.a.) spune că “POLI” e el. Poate să se creadă chiar Richelieu în grădina cu pitici. Dar ce-i cu hârtia de muşte? În acelaşi interviu lasă porţi deschise de negociere cu autorităţile locale pentru vânzarea patrimoniului echipei de aproape o sută de ani. Mai şi ameninţă. Că se întoarce. Şi-i va popii din Liga a ll-a pe toţi. Pentru că nu toţi sunt fraierii lui, cei care citesc atent statutele federale şi cele ale Ligii ştiu că nu pot fi admise în competiţia internă echipele cu milioane de euro datorii, chiar dacă judecătorul sindic ar încerca să facă vrăji.

asu-poli-galeriePentru cei cu memorie scurtă ţin să amintesc că principalele motive pentru care Poli nu a primit licenţa în sezonul 2011-2012 au fost legate de datoriile clubului alb-violet către clubul Benfica Lisabona, pentru transferurile la Timişoara ale lui Laszlo Sepsi, respectiv Sreten Sretenovic, dar şi pentru sumele pe care Politehnica le datora la bugetul de stat. Marian Iancu a pierdut şi la TAS.

Druckeria l-a învins pe Marian Iancu la TAS

Beneficiind de şmecheriile şi învârtelile legislaţiei româneşti privind insolvenţa, ar dori să apară curat lacrimă. Chiar dacă mai are doar praf prin conturi, la masa credală, alături de statul român, poate veni şi Benfica. De ce să nu ia lusitanii patrimoniul? N-ar fi mai bine?

Numai că nici patrimoniul lui POLI nu este bun material în gestiunea societăţii sale comerciale aflate în reorganizare judiciară. El s-a asociat cu clubul condus de Boiţ. E ca şi cum mâine ACS Recaş s-ar asocia cu Ajax şi în cazul insolvenţei ar veni la masa credală cu brandul de multe sute de milioane de euro.

Şmecheriile de Dâmboviţa nu prea ţin.

Marian Iancu încearcă să găsească fraieri care să-i mai acopere găurile. Fi-ţi pe pace! E lefterescu e falit. 

Poli e acolo unde sunt druckerii. Orice echipă fără spectatori e ca o nuntă fără lăutari.

Ce nu poate vinde Iancu Elefterescu e sufletul colectiv al zecilor de mii de suporteri. Restul e de vânzare. Praful de stele, chiar şi penele îngerilor. Dacă se deschid magazinele de vise.

Taguri: ,

Articole asemanatoare

Commentarii (3)

 1. Apr 25, 2014

  Nici asu NU E POLI

  Esti cam disperat nene Ghilezane cu subiectu asta de ligi de pe la sate. Las-o moale ca dai chix asa cum ai dat-o si cu penele (a se citi PNL), de garduri…

 2. Apr 25, 2014

  Razvan

  Toata lumea stie ca ‘Asociatia Sportiva Universitatea Politehnica Timisoara’ nu ii ‘POLI’, da aicea ii vorba de idealuri si principii pe care voi bucurestenii si oamenii politicii nu le aveti si nu le ve-ti avea niciodata.

 3. Apr 25, 2014

  Passa

  acs Recaș nu e POLI ….. suntem noi !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.