Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Gentileţea unei mari campioane

Simona Halep a ratat calificarea în finala turneului de categoria Premier Mandatory, Miami Open, după ce a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-2, 4-6, 7-5, de numărul 1 mondial, americanca Serena Williams, în semifinalele competiţiei. Declaraţia celei din urmă arată, explică şi demonstrează de ce pe bune tenisul este sportul nobleţii. Iată ce a spus Serena despre Simona:


“Jocul Simonei a fost grozav. Joacă atât de bine şi este atât de plăcut s-o văd evoluând astfel. Este atât de tânără şi sincer iubesc să mă uit la jocul său. De fapt, sunt fanul Simonei Halep. Chiar îmi place atitudinea sa de pe teren. Îmi place cum se agaţă de orice, cum se luptă! Îmi place cum joacă! Este plăcut de văzut şi e ceva diferit. Este un stil cu totul nou şi plăcut”, a declarat Serena Williams.

De remarcat jocul fantastic al tinerei românce. Era atât de concentrată la partidă în cât nu şi-a dat seama că a câştigat setul doi. A trebuit să o anunţe arbitrul: “Simona ai câştigat”.

Întotdeauna tenisul îţi dă o lecţie de nobleţe. Ai vrea ca sportul ăsta să se joace etern. Cred că zeii au ticuluit ceva, dar nu ştiu ce…

Taguri: , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.