Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Fundu Moldovei: de la minerit, la muşcătura istoriei

Din programul de dat cu capul în cuiul hărţii lui Gheorghe Flutur, Crăciun în Bucovina, am ales Fundu Moldovei. Nu voi comenta huzurul propagandistic, nici interesul electoral al preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, de a atrage cât mai mulţi turişti în zona sa.

 Abil politician, bun gospodar, recunosc că ştie să-şi facă imagine. Pentru mulţi nu mai contează că şi-a uitat pe drumul portocaliu câţiva camarazi liberali, azi pierduţi prin primării adverse. Şi-a pedepsit foştii colegi doar pentru vina că nu au vrut să intre în PD-L, că nu s-au predat. Şi aşa iar mi se face dor de Rege, cel care domneşte şi nu guvernează, fiind un arbitru peste partide…

Nu despre Gheorghe Flutur voi vorbi, nici despre spectaculoasa sa carieră politică, ci despre primarul Tudor Zdrob şi vicele Dorel Ţîmpău (foto stânga), ambii apărători ai redutei liberale.

continuare: Hydepark.ro

Taguri: , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.