Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Florin Tudose, un stâlp de lumină, s-a stins

După ce a descompus goliciunea liderilor de azi ai României în PSIHOPOLITICA, după ce i-a tratat pe mulţi de schizofrenie şi de existus mintal, distinsul nostru prieten, statornic răscolitor prin creierele zăpăcite, MARELE PSIHATRU Florin Tudose ne-a părăsit, în urma unui atac de cord. Nu i-am reproşat niciodată că apare ca psiholog, o altă meserie, dar lui îi plăcea să dea diagnoze psihologice. I-am folosit casa de la Jurilovca în aventurile mele pescăreşti. Ultima dată ne-am întâlnit la nunta Roxanei Dima cu Eugen Şerbănescu, nu i-am reproşat că s-a îngrăşat nespus… Îmi va rămâne vie amintirea unui om puternic, prea puternic pentru zilele acestea leoarbe. Ai fost un stâlp de lumină, Florine!

A murit la Coşereni în casa părinţilor cu regretul că nu-şi va mai putea promova cartea lansată de curând la Polirom, Psihopolitica. Florine, le vom spune noi cine sunt şi cine ai fost!

Nu a ocupat demnităţi publice, nu s-a îngrijit de propria persoană, pentru că îngrijea nebunii României. A dăruit timp şi energie duşilor cu capul. S-a stins, doar amintirile legate de opera şi viaţa lui vor rămâne aprinse în sufletele noastre.

Adio, Florine!

Taguri: , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.