bear

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

S&P

“Accident aviatic” pe Wall Street. O aşchie a ajuns şi la Bucureşti

Bursele europene au fost afectate după crahul de pe Wall-Street. Inclusiv cea de la Bucureşti, care a deschis cu un -3%. Indicele S&P 500 (un barometru al creşterii economiei americane) a pierdut aproape zece procente în mai puţin de o citeşte

Gaina 0

Cum văd Irma néni creşterea economică şi Moş Laie, Unirea?

Irma-neni e încă o femeie în putere. Are grijă de gospodăria sa dintr-un sat din Harghita. Copiii-s duşi în Germania la muncă. Creşte găini de ouă. Acum nu mai are decât 80 de găini. Ouă mai puţine dau iarna.

Nero

Gărzile pretoriene au provocat căderea Romei

Churchill avea o vorbă: “Învață istoria. În istorie sunt toate tainele politicii.” Poate că Dragnea a citit mai mult decât a spus…. Sfârşitul Republicii l-a găsit la conducerea statului roman pe Augustus, cel care s-a autoproclamat Princeps (cel dintâi), fără citeşte

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bădiţă anunţă falimentul #rezist

Florin Bădiţă, promotorul cauzei #corupţiaucide, anunţă pe pagina sa de facebook  că e falit. Taman din Budapesta. Spuen fanilor că are nevoie de 4000 de Euro, pentru a-şi achita datoriile. Bădiţă nu e ca alţii asemenea lui. Cu job şi citeşte

Arestarea Văranului m-a prins în boxerii “Felix Motanu”

felix the cat

chiloti cu felixÎn timp ce încercam să prind pe canalul 5 din Deltă, precum Santiago, peştele cel mare, fără să ştiu că din facebook răsună vestea cea mare a arestării văranului, purtam boxerii “Felix the cat”. Nu am premeditat nimic. Vă jur.  Nu m-am bucurat. M-am întristat. Ajuns printr-un simplu ciocan de tribunal din tarabostes în comatii, vieţaşul Dan Voiculescu a întârziat la locul de “ispăşire a faptei” cu 24 de ani întârziere. Dacă nu ne-am fi înfrânt ca popor în Duminica Orbului şi nu am fi pus rânjetul dorsal pe post prezidenţial, astăzi România nu era a lor. Ci a noastră.N-am crezut că-i voi da dreptate Oracolului din Dămăroaia cu cei “20 de ani” prevestiţi. Pe vremea când ziarul “România liberă” – la care lucram atunci – ducea campania de demascare a filierei banilor ceauşeştilor prin”Crescent,” justiţia era ibovnică a regimului cu nume de blestem ION ILIESCU. Şi ziarul a pierdut procesul cu Voiculescu.

Mi-ar fi plăcut să ştim azi mai mult despre AVEREA DIAVOLULUI, decât puţinul din simpla falangă ICA. Aş fi dorit ca oamenii securităţii să nu fi privatizat economia naţională şi să vedem mai multe multinaţionale pe post de scut antisovietic.

NATO şi UE au venit târziu pentru că elitele de pradă, acei tarabostesi comunişti, invadau unităţile de producţie şi zeciuiau Bancorexul pentru care nimeni nu a plătit.

Aud de la Inpolitics că Dan Voiculescu şi-a premeditat sfârşitul. El nu se supune statutar dreptului de a i se spune marş din PC.

Art.12 dinStatutul PC, alin b) prevede că nu pot avea calitatea de membri ”persoanele compromise moral si politic, care au suferit condamnari pentru tradarea intereselor tarii, coruptie, infractiuni savarsite cu violenta si alte fapte antisociale”.

Ne asigură duduia Maria Grapini, textilista de la Iaşi, ajunsă patroană de de Pasmatex în oraşul Revoluţiei, că ”Nu se pune problema excluderii domnului Dan Voiculescu din partid și asta dintr-un motiv foarte simplu: prevederea statutară conform căreia cei condamnați pentru corupție nu pot fi membri ai PC se aplică doar membrilor de rînd, nu și membrilor fondatori. Observați, dacă studiați statutul nostru, că în PC există trei tipuri de membri: simpli, de onoare și fondatori. Cum dl.Voiculescu e membru fondator, domnia sa nu poate fi exclus din partid în nicio împrejurare”.

Dacă la crima economică justiţia a decis primul 10 de subsol, vorba prietenei Brânduşa Armanca, din istoria gimnasticii politice, PC îl ţine în teren pe fundaşul DV, chiar dacă are roşu în gâtlej, că doar nu o să suporte răcoarea fără o boală îzbăvitoare de pârnaie.

Aşa că rămânem vigilenţi.

P.S. Încă mai ţin stocul de boxeri “FELIX MOTANUL” pe care în urmă cu jumătate de an voiam să îl înmânez jurnaliştilor de la Antena 3.

 

 

Taguri: , , , , , , , ,

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.