OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bădiţă anunţă falimentul #rezist

Florin Bădiţă, promotorul cauzei #corupţiaucide, anunţă pe pagina sa de facebook  că e falit. Taman din Budapesta. Spuen fanilor că are nevoie de 4000 de Euro, pentru a-şi achita datoriile. Bădiţă nu e ca alţii asemenea lui. Cu job şi citeşte

rippled jeans

Poţi ieşi la vânătoare de lei în ripped jeans?

  Blugii rupţi nu sunt pentru oricând şi oricine. E un timp de purtat şi unul de agăţat. Vremea când babele luau pantalonii rupţi şi îi coseau a trecut. Îmi amintesc că într-o carte, de acum jumătate de deceniu, Michel citeşte

poker

Un joc dur ca viaţa, frumos ca viaţa, pe care n-ar strica să-l știm cu toţi

    La fel cum piloții de avioane de linie se antrenează mai întâi zeci şi sute de ore pe simulatoare de zbor înainte de-a transporta sute de oameni cu 800 de kilometri pe oră, și noi cei care trebuie citeşte

miciuri 2

Poema muncii

Sfârâie micii în jar proletar ard hălcile în furci de grătar fum de mahorcă mesenii cinstesc halbe la metru berarii servesc.   iar defilează izmele de miciuri Nicio paradă, doar răstigniri prin beciuri.   Dincolo de geam, dublurile privesc cu citeşte

floriile

Intrarea lui Iisus în Ierusalim

Astăzi e ziua în care Iisus intră în Ierusalim călare pe un asin. Îl înviase pe Lazăr, mulţimea îl însoţea. Cei mulţi strigau: “Osana!” În limba ebraică însemna “salvează-ne.” Oamenii l-au văzut în timp ce dărâmă tarabele negustorilor şi cum citeşte

Arestarea Văranului m-a prins în boxerii “Felix Motanu”

felix the cat

chiloti cu felixÎn timp ce încercam să prind pe canalul 5 din Deltă, precum Santiago, peştele cel mare, fără să ştiu că din facebook răsună vestea cea mare a arestării văranului, purtam boxerii “Felix the cat”. Nu am premeditat nimic. Vă jur.  Nu m-am bucurat. M-am întristat. Ajuns printr-un simplu ciocan de tribunal din tarabostes în comatii, vieţaşul Dan Voiculescu a întârziat la locul de “ispăşire a faptei” cu 24 de ani întârziere. Dacă nu ne-am fi înfrânt ca popor în Duminica Orbului şi nu am fi pus rânjetul dorsal pe post prezidenţial, astăzi România nu era a lor. Ci a noastră.N-am crezut că-i voi da dreptate Oracolului din Dămăroaia cu cei “20 de ani” prevestiţi. Pe vremea când ziarul “România liberă” – la care lucram atunci – ducea campania de demascare a filierei banilor ceauşeştilor prin”Crescent,” justiţia era ibovnică a regimului cu nume de blestem ION ILIESCU. Şi ziarul a pierdut procesul cu Voiculescu.

Mi-ar fi plăcut să ştim azi mai mult despre AVEREA DIAVOLULUI, decât puţinul din simpla falangă ICA. Aş fi dorit ca oamenii securităţii să nu fi privatizat economia naţională şi să vedem mai multe multinaţionale pe post de scut antisovietic.

NATO şi UE au venit târziu pentru că elitele de pradă, acei tarabostesi comunişti, invadau unităţile de producţie şi zeciuiau Bancorexul pentru care nimeni nu a plătit.

Aud de la Inpolitics că Dan Voiculescu şi-a premeditat sfârşitul. El nu se supune statutar dreptului de a i se spune marş din PC.

Art.12 dinStatutul PC, alin b) prevede că nu pot avea calitatea de membri ”persoanele compromise moral si politic, care au suferit condamnari pentru tradarea intereselor tarii, coruptie, infractiuni savarsite cu violenta si alte fapte antisociale”.

Ne asigură duduia Maria Grapini, textilista de la Iaşi, ajunsă patroană de de Pasmatex în oraşul Revoluţiei, că ”Nu se pune problema excluderii domnului Dan Voiculescu din partid și asta dintr-un motiv foarte simplu: prevederea statutară conform căreia cei condamnați pentru corupție nu pot fi membri ai PC se aplică doar membrilor de rînd, nu și membrilor fondatori. Observați, dacă studiați statutul nostru, că în PC există trei tipuri de membri: simpli, de onoare și fondatori. Cum dl.Voiculescu e membru fondator, domnia sa nu poate fi exclus din partid în nicio împrejurare”.

Dacă la crima economică justiţia a decis primul 10 de subsol, vorba prietenei Brânduşa Armanca, din istoria gimnasticii politice, PC îl ţine în teren pe fundaşul DV, chiar dacă are roşu în gâtlej, că doar nu o să suporte răcoarea fără o boală îzbăvitoare de pârnaie.

Aşa că rămânem vigilenţi.

P.S. Încă mai ţin stocul de boxeri “FELIX MOTANUL” pe care în urmă cu jumătate de an voiam să îl înmânez jurnaliştilor de la Antena 3.

 

 

Taguri: , , , , , , , ,

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.