Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Felix Tătaru, unul dintre diversioniştii puterii?

Informaţia că “vine un viscol mai mare decât cel din 1954” a sosit pe adresa jurnaliştilor de pe mailurile GMP, firma de publicitate a lui Felix Tătaru, confirmă Andrei Bădin pe pagina sa de facebook. Întreaga carieră de advertiser a lui Felix Tătaru se bazează pe succesul cu Traian Băsescu, un personaj uşor de promovat. Remarcabil a  fost afişul cu jumătate de faţă şi cu mesajul: Vin la primărie!. El ca teolog, care n-a popit, ştie că în Biblie “el vine!” e foarte des folosit. Jos pălăria. Dar de atunci, adică de zece ani nimic remarcabil. Trăieşte doar din siajul bărcii lui TB. Nu aş fi scris acest post dacă nu mi-aş fi amintit că în multe interviuri se lăudă cu ideile altora. Nu el a fost cel care a propus alianţei DA jocurile de pe internet, ci allţii. Colindul “Rom, rom, Telecom,” adaptare după “Domn, domn, să-nălţăm!” a reuşit să enerveze lumea. Poate clientul o fi fost mulţumit, oferta sa era tentantă financiar.
Interesant că întreg grupul său de vrânceni, foşti ţărănişti, sunt acum la PDL. Unde vor fi după 2014? Acolo unde e masa mai bogată. Şi era să uit. E un bun organizator de echipă.

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.