lugi di Maio

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

captain

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

bear

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

S&P

“Accident aviatic” pe Wall Street. O aşchie a ajuns şi la Bucureşti

Bursele europene au fost afectate după crahul de pe Wall-Street. Inclusiv cea de la Bucureşti, care a deschis cu un -3%. Indicele S&P 500 (un barometru al creşterii economiei americane) a pierdut aproape zece procente în mai puţin de o citeşte

Gaina 0

Cum văd Irma néni creşterea economică şi Moş Laie, Unirea?

Irma-neni e încă o femeie în putere. Are grijă de gospodăria sa dintr-un sat din Harghita. Copiii-s duşi în Germania la muncă. Creşte găini de ouă. Acum nu mai are decât 80 de găini. Ouă mai puţine dau iarna.

Fâs-fest, ed. 7: “We are fucking the shit savers!”

fas-fest7

Dacă nu ar fi existat investiţia Gold Corporation la Roşia Montană, festivalul Fâs-fest al activiştilor ecologişti nu s-ar fi inventat. Cine le-ar fi finanţat plimbările şi spectacolele de muzică, dramă şi cort?

Frumuseţile zonei vor putea fi descoperite de hipsterii plictisiţi să tot dea like-uri, între un sictir şi trollinguri pe net. Şi yuk-aşa e posibil un periplu montaniard.

Prin Tururile ghidate, fi-vor antrenaţi muşchii gambelor ecologiste şi uitate gândurile narcotice de genul: “We are fucking the shit savers!”

 

Taguri: , , ,

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

  1. Jul 18, 2013

    Alexandru

    Separat de opiniile diferite, stim ca exista goldisti normali si goldisti cu probleme la mansarda (la fel ca cei din Opozitie). Pot spune cu mana pe inima ca dumneavoastra nu sunteti din prima categorie.
    Va urez sanatate si mult aer curat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.