Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Erecţia câinelui spune ceva despre fericirea familiei Năstase

Priviţi, o familie liniştită, doar câinele neliniştit. Tatăl nu se mai sinucide, nimeni nu-i mai numără ouăle şi nu-l mai întreabă de Tamare, dă lecţii de diplomaţie la MAE. Copiii conduc cluburi de fiţe din Bucureşti, că de altceva nu sunt în stare. Câinele e cu pedigree. Priviţi, atent fotografia de la mijloc în jos!cainele lui adrian nastase

Consumă Husse, o mâncare pentru jivinele de lux. Rudele mamei conduc Capşe şi multe firme prospere prin Bucureşci. Am spune că familia Năstase poate fi decretată de vreun Romvision fericită. Nimeni nu o mai întreabă de triliada Bittner-Petrache-Cocoş, nici de ce Rafo e dusă la fier vechi, nici de ce Hrebenciuc, tătânele, e doar în arest la domiciliu. Ei, să fie sănătoşi. Proşti sunt cei care mai cred în revoluţiile peturilor lovite de asfalt şi în cântecele de adormit Miţure.
familia nastase

Mi-e teamă că prin exodul românilor în străinătate, beizadelele vor rămâne fără chelneri la cârciumile lor selecte de pe domeniile publice ale Herestrăului.
P.S. Erecţia câinelelui nu e decât juisarea patrupedului în Nasto-cane.

Taguri: ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.