lugi di Maio

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

captain

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

bear

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

S&P

“Accident aviatic” pe Wall Street. O aşchie a ajuns şi la Bucureşti

Bursele europene au fost afectate după crahul de pe Wall-Street. Inclusiv cea de la Bucureşti, care a deschis cu un -3%. Indicele S&P 500 (un barometru al creşterii economiei americane) a pierdut aproape zece procente în mai puţin de o citeşte

Gaina 0

Cum văd Irma néni creşterea economică şi Moş Laie, Unirea?

Irma-neni e încă o femeie în putere. Are grijă de gospodăria sa dintr-un sat din Harghita. Copiii-s duşi în Germania la muncă. Creşte găini de ouă. Acum nu mai are decât 80 de găini. Ouă mai puţine dau iarna.

Altfel de politicieni

elita taranista

Au existat în România oameni politici care nu au vrut nimic pentru ei, nici să cineze cu grupul de la Monte Carlo, nici să obţină sinecuri, nici foloase necuvenite. E timpul ca poporul român să se reîntoarcă la valorile moralei creştine. PNŢCD va fi soluţia! Asta doar după  forfaitul liberalilor din toamnă.

Înjuraţi-mă!

Taguri: , , ,

Commentarii (3)

 1. Jun 9, 2012

  Antistene

  De ce sa te mai injuram noi, nu te-a batut suficient Dumnezeu, crtin si betiv idiot ce esti?

 2. Jun 9, 2012

  gogu

  din pacate niciunul dintre liderii pntcd(ratiu, coposu diaconescu, tepelea, ioan alexandru, printul ghika, ciumara si probabil si ioan barbus si ion pop-probabil taiati din lipsa de spatiu) prezenti in poza nu mai e in viata.doamna cornea e exceptia, si s-o tina Dumnezeu! sper si eu ca disparitia de pe scena politica a idolului tau politic-basescu- si a monstruozitatii ce se pretinde crestin democrata creata de el(pdl, adica) sa permita si celor care au rezistat in pntcd sa faca partidul sa renasca. si cu sprijinul lui crin antonescu, care de mai multe ori si-a exprimat aprecierea fata de national-taranisti(nu fata de clonele portocalii ale lui pavelescu). de ce nu? pntcd a ajutat pnl sa-si revina dupa luptele interne care-l divizasera in n partidulete. e poate randul pnl sa ajute celalalt partid istoric din romania. chiar daca tie nu-ti place. si nici chirului de la cotroceni.

 3. Jun 10, 2012

  Emigrant

  Daaaaaaa, corect, PNT, aripa Pavelescu-verde portocaliu.
  Ba fomistule, cine dracu crezi ca mai pune botu la aberatiile tale?
  Muta-ti buzele cit mai repede de pe bucile lui basescu pe curu lui ponta sau antonescu, ca altfel ramai cu foamea-n gat, piscotarule.
  Si macar dintr-o minima decenta nu mai te folosi de poze cu Coposu.
  Cind vorbesti de PNT actual, pune o poza cu ala cu capu mic, vorba lui nentu basescu.
  Oricum, rau mai e sa nu te pricepi la nimic si sa stai doar cu mana intinsa la mafioti. Vai de capu tau de distrus.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.