OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bădiţă anunţă falimentul #rezist

Florin Bădiţă, promotorul cauzei #corupţiaucide, anunţă pe pagina sa de facebook  că e falit. Taman din Budapesta. Spuen fanilor că are nevoie de 4000 de Euro, pentru a-şi achita datoriile. Bădiţă nu e ca alţii asemenea lui. Cu job şi citeşte

rippled jeans

Poţi ieşi la vânătoare de lei în ripped jeans?

  Blugii rupţi nu sunt pentru oricând şi oricine. E un timp de purtat şi unul de agăţat. Vremea când babele luau pantalonii rupţi şi îi coseau a trecut. Îmi amintesc că într-o carte, de acum jumătate de deceniu, Michel citeşte

poker

Un joc dur ca viaţa, frumos ca viaţa, pe care n-ar strica să-l știm cu toţi

    La fel cum piloții de avioane de linie se antrenează mai întâi zeci şi sute de ore pe simulatoare de zbor înainte de-a transporta sute de oameni cu 800 de kilometri pe oră, și noi cei care trebuie citeşte

miciuri 2

Poema muncii

Sfârâie micii în jar proletar ard hălcile în furci de grătar fum de mahorcă mesenii cinstesc halbe la metru berarii servesc.   iar defilează izmele de miciuri Nicio paradă, doar răstigniri prin beciuri.   Dincolo de geam, dublurile privesc cu citeşte

floriile

Intrarea lui Iisus în Ierusalim

Astăzi e ziua în care Iisus intră în Ierusalim călare pe un asin. Îl înviase pe Lazăr, mulţimea îl însoţea. Cei mulţi strigau: “Osana!” În limba ebraică însemna “salvează-ne.” Oamenii l-au văzut în timp ce dărâmă tarabele negustorilor şi cum citeşte

Din temele de campanie ies şi lucruri bune

lacul vacaresti

 

În lipsă de teme majore de campanie, PDL Bucureşti a găsit o tânără cu o iniţiativă interesantă. Simona Creţu a fost pusă prima pe lista de consilieri ai PDL pentru Municipiul Bucureşti, pentru că a venit cu un proiect de transformare a mlaştinii Văcăreşti în parc.  Oferta sa a avut o oarecare vizibilitate. Pentru a nu rămâne mai prejos, USL a plusat, prin Rovana Plumb. “Parcul va deveni o rezervaţie naturală, acolo sunt peste 90 de specii protejate”, a spus noul ministru al mediului. Păi bine, măi politicieni, până acum n-aţi văzut pârloaga? Vorba sloganului electoral: “Tot răul spre bine”.

P.S. Tânăra din imagine a venit măcar cu un proiect. Nicuşor Dan, atât de adulat de lumea fiţoasă, nu are decât proiecte de făcut tronsoane de biciclete, de numărat câinii, ca şi petiţiile, de pus geamuri transparente la primărie şi de condus instituţia ca pe  un OENGEU. Mă leşi?! Dar să nu ne popească Puiu Popoviciu că fac din oengită sită de ciuruit sătuii de politichie. Şi atunci răsfăţ, pe duduile care fac bănet la Românica şi cheltuie la Monaco.

 

 

Taguri: , , , , ,

Articole asemanatoare

Commentarii (4)

 1. Jun 7, 2012

  un proprietar nedreptatit

  Scurta prezentare a situatiei de fapt :
  Zona “Acumulare Lac Vacaresti” zona in care citeva sute de proprietari deposedati abuziv de regimul comunist, sint supusi incepind cu anul 1991 la nenumarate abuzuri. Mentionez ca in aceasta zona NU a fost niciodata un lac, doar Nicolae Ceasusescu a dorit in 1988 realizarea unui lac de agrement prin ridicarea unui dig, dar nu a avut niciodata curajul sa semneze vre-un decret sau vre-o concesionare, sau sa exproprieze proprietarii de drept ai acestor terenuri.
  Din cauza complexitatii acestui caz, complexitate datorata in principal nenumaratelor abuzuri, proprietarii deschis actiuni de chemare in judecata de revendicare a terenurilor in baza Legilor funciare, (Legea nr.18/1991, Legea 169/1997, Legea nr.1/2000, Legea nr.247/2005) si pe Legea nr.10/2001 . Sunt pe rolul instantelor procese, mai mult de cat atat sunt procese deja judecate si castigate, sunt procese la Strasbourg ), Sunt eliberate si semnate de primari Titluri de Proprietate, procese Verbale de punere in posesie pe vechiul amplasament, … numai ca proprietarii de drept ai acestor terenuri nu se pot folosi de proprietate si nici nu pot sa-si exercite dreptul de proprietari ai terenurilor ce le apartin de drept.

 2. Jun 7, 2012

  unul

  Poate doamna a fost bagata in fata dar lascu putea sa se intereseze din trei parti, inainte de a scrie acel reportaj din National Geografic Astfel toti au reusit sa aduca prejudicii morale unor oameni care de 21 de ani sint victimele celui mai mare abuz in materie de retrocedari de la nivelul capitalei.
  Mai mult decit atit articolul pe linga prejudiciile morale care sint certe le poate aduce acestora si grave prejudicii materiale care sint acum aproape iminente..In cele ce urmeaza voi argumenta afirmatiile mele. Astfel:

  1) Ati afirmat ca proprietarii au primit in anul 1988 suma de 80.000 lei pentru constructiile demolate, o suma mare ati spus pentru aceea perioada si in concluzie cam ce mai doresc acum. Concluzia nu ati mentionat-o dar reiese clar din context..GRAVA EROARE d-le redactor sef, daca ati fi aruncat macar o privire pe legile de retrocedare ati fi vazut ca pe linga despagubirile pentru constructiile demolate petentii trebuie sa primeasca si despagubiri pentru terenurile de pe care au fost deposedati sau restituirea acestora in natura. Era in obligatia dumneavoastra ca jurnalist sa faceti acest lucru.TIN SA VA ADUC LA CUNOSTINTA CA OAMENII IN 1988 NU AU PRIMIT NICI UN BAN PENTRU ACESTE TERENURI.

  2) Ati mentionat ca oamenii au semnat de buna voie sa fie evacuati.Dumneavoastra ce ati fi facut in anul 1988 daca vi se punea in fata o hirtie pe care scria EVACUARE de puteai citi de la poarta si pe care ti se impunea sa o semnezi.SPER CA NU VRETI SA SPUNETI CA IA-TI FI TRIMIS LA PLIMBARE PE DOMNII SECURISTI.

  3)Mai mult decit atit, spre stiinta dumneavoastra, a existat si opozitie d-le redactor sef.Maximul ce se putea face in acea perioada si anume : multi oameni au refuzat sa primeasca banii pe constructiile demolate. ACEST LUCRU NU A FOST VAZUT CU OCHI BUNI DE AUTORITATI SI MAI PRESUS DE TOATE AU AVUT SI TARIA MORALA SA REFUZE SUMA DE BANI PE CARE DUMNEAVOASTRA ATI CONSIDERAT-O MARE PENTRU ACEA PERIOADA. MAI AVETI ACUM NEVOIE SI DE ALTE EXPLICATII PE ACEASTA TEMA ?

  4) Ati facut o confuzie grava intre “COCIOC” ce se afla in actualul parc Tineretului si zona Vacaresti pe care ati bagat-o in aceeasi oala. Mai mult decit atit ati inventat si o denumire pe care zona Vacaresti nu a avut-o niciodata si anume aceea de ” GROAPA VACARESTI PLINA DE GUNOAIE”. ESTE CU TOTUL ERONAT D-LE REDACTOR SEF, FAPT PENTRU CARE O SA VA PUNEM LA DISPOZITIE PANDECTELE ROMANE PENTRU CULTURA DUMNEAVOASTRA, lucru pe care insa ca jurnalist ar fi trebuit sa-l faceti dumneavoastra singur inainte de a scrie articolul.

  5) NU ATI CONTACTACT, CUM ERATI OBLIGAT IN CALITATE DE JURNALIST, SI PROPRIETARII D-LE REDACTOR SEF. DACA V-ATI FI INDEPLINIT ACEASTA OBLIGATIE ATI FI AFLAT CA PE LINGA HOTARIREA DIN 1994 LA ORA ACTUALA CEL PUTIN 6 PROPRIETARI AU HOTARIRI DEFINITIVE SI IREVOCABILE DE PUNERE IN POSESIE PE VECHIUL AMPLASAMENT, SUNT DEJA ELIBERATE TITLURI DE PROPRIETATE DE CATRE PRIMARII SI PREFECTURA, TOT PE VECHIUL AMPLASAMENT. MAI MULT DECIT ATIT ATI FI AFLAT CA INSASI MINISTERUL MEDIULUI A APROBAT CEL PUTIN O PUNERE IN POSESIE PE VECHIUL AMPLASAMENT IN BAZA LEGILOR DE RETROCEDARE. SI MULTE ALTE LUCRURI INTERESANTE D-LE REDACTOR SEF.

  6)ATI MENTIONAT CA DEOARECE TERENUL A FOST CONCESIONAT IN 2003 LUCRURILE SINT CLARE IN OPINIA DUMNEAVOASTRA CA TERENURILE AR FI DOMENIU PUBLIC.GRAVA EROARE DIN NOU D-LE REDACTOR SEF. DACA ATI FI CONTACTAT SI PROPRIETARI ATI FI AFLAT CA IN PREZENT MODUL ACUM A FOST CONCESIONAT ACEST TEREN , ESTE IN URMARIRE PENALA DE CATRE DIRECTIA NATIONALA ANTICORUPTIE.

 3. Jun 14, 2012

  prim

  Maine 14.iunie.2012, la ora 11,15, la sediul Ministerului Mediului va avea loc o intalnire cu Ministru Mediului Rovana Plumb si proprietarii de terenuri din zona Lacului Vacaresti

 4. Jun 27, 2012

  Emilian

  Buna ziua.

  Va rog sa mentionati la imaginea cu Simona Cretu sursa foto, blogul de unde ati luat-o: http://www.ceicunoi.wordpress.com (cu link activ). Va multumesc.

  Emilian.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.