lugi di Maio

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

captain

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

bear

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

S&P

“Accident aviatic” pe Wall Street. O aşchie a ajuns şi la Bucureşti

Bursele europene au fost afectate după crahul de pe Wall-Street. Inclusiv cea de la Bucureşti, care a deschis cu un -3%. Indicele S&P 500 (un barometru al creşterii economiei americane) a pierdut aproape zece procente în mai puţin de o citeşte

Gaina 0

Cum văd Irma néni creşterea economică şi Moş Laie, Unirea?

Irma-neni e încă o femeie în putere. Are grijă de gospodăria sa dintr-un sat din Harghita. Copiii-s duşi în Germania la muncă. Creşte găini de ouă. Acum nu mai are decât 80 de găini. Ouă mai puţine dau iarna.

Despre mitingul din 25 octombrie: ziua Regelui Mihai 1: 90 DE ANI PENTRU ŢARĂ

Se cuvin simple precizări.
Mitingul din 25 octombrie 2011, ora 9, nu este împotriva cuiva, ci este pentru omagierea unei ilustre personalităţi a istoriei, Regele Mihai 1, la împlinirea venerabilei vârste de 90 de ani.
În vederea unei bune organizări a manifestării, se va institui un COMITET DE COORDONARE, din care vor putea face parte reprezentanţi ai societăţii civile (sindicate şi ONG-uri), toate partidele politice: PNL, PSD, UDMR, PD-L, PRM, PER, PC, PNŢCD, reprezentanţi ai patronatelor, ai asociaţiilor monarhiste, ai administraţiei publice centrale şi locale.
Prima întâlnire va avea loc săptămâna viitoare, miercuri 28 septembrie, ora 16.00, întâmplător la Cafeneaua liberală (vis-a-vis de Banca Naţională)
Trebuie să arătăm lumii, acum mai mult ca niciodată, spiritul măiestos al unui popor care nu a abdicat de la principiiul suveran al solidarităţii, condiţie sine qua-non a civilizaţiei europene.
Dacă în ziua de 25 octomrbrie 2011, voi fi în Piaţa Constituţiei doar eu şi grupul meu restrâns de prieteni, nu o voi lua ca pe o înfrângere, ci ca pe o datorie împlinită.
În Piaţă nu ne reprezentăm pe sine.
Puterea e în reprezentanţii elitelor rămâneşti care pot “mişca” ţara, pentru a arătă lumii că nu suntem o populaţie de vicioşi, doar o naţiune capabilă de o imensă lecţie de iubire, printr-un arc al reconcilierii, sub pavăza ultimului şef de stat în viaţă al celui de-al doilea război mondial.
E momentul să scoatem demnitatea din recesiune şi să o înălţăm la rangul de virtute.

Taguri: , , , ,

Commentarii (5)

 1. Sep 22, 2011

  Andrei Madalin Mocanu

  Hai Monarhia! Hai Romania! Vreau si eu sa ma implic. 0743355263 / 0729503342

 2. Sep 23, 2011

  Marion

  Un sfat de la un om cu mai multa experienta
  : nu amestecati partidele politice aici.

  • Sep 23, 2011

   Vasile Baescu

   Ba să se implice membri partidelor cărora nu le este indiferentă ziua de 25 octombrie și rolul regalității în România!
   Prin asta se va dovedi că în numele unui ideal, coloratura politică nu contează!

 3. Sep 23, 2011

  John Millo

  Este o ocazie prielnica a politicianului roman,parlamentar, de a produce o Revolutie a societatii romanesti,de o primenire majora a neamului romanesc.Printr-un vot a cel putin 2/3 din parlamentari sa se schimbe in Constituie forma de guvernamant a Romaniei, din republica bolsevica in monarhie, doar un articol, care la final sa prevada “orice prevedere contrara se abroga”.

  In asa fel am scapa tara de Basescu,iar PDL ar fi spalat de toate pacatele si poate ar avea sansa de nu avea soarta PNTCD,ca doar PD ia dus si pe taranisti in istorie.PDL-ul ar intra inistorie print-un gest luminat.Dar de unde atata intelepciune la o gashca conceputa de Basescu.

 4. Oct 2, 2011

  25 octombrie 2011 – ziua când putem arăta că binele nu a abdicat în România « Un blog cu atitudine

  […] Aici este locul de unde a pornit. 44.418877 26.010964 Share this:FacebookLike this:LikeBe the first to like this post. […]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.