lugi di Maio

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

captain

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

bear

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

S&P

“Accident aviatic” pe Wall Street. O aşchie a ajuns şi la Bucureşti

Bursele europene au fost afectate după crahul de pe Wall-Street. Inclusiv cea de la Bucureşti, care a deschis cu un -3%. Indicele S&P 500 (un barometru al creşterii economiei americane) a pierdut aproape zece procente în mai puţin de o citeşte

Gaina 0

Cum văd Irma néni creşterea economică şi Moş Laie, Unirea?

Irma-neni e încă o femeie în putere. Are grijă de gospodăria sa dintr-un sat din Harghita. Copiii-s duşi în Germania la muncă. Creşte găini de ouă. Acum nu mai are decât 80 de găini. Ouă mai puţine dau iarna.

Despre arestarea unui mare medic

spitalul militar

Doctorul Iancu Mocanu este săltat și dus la pârnaie pentru că ar fi luat 2000 de Euro de la un pârnăiaș. Se știe că procurorii colaborează cu cei din urmă. I se administrează 28 de zile de închisoare, asta în timp ce Nelu Iordache, acuzat de furturi de sute de milioane, este în arest la domiciliu, doar pentru a mai da în primire și alți ministeriabili.

Actrița Florina Cercel mărturisește că nu mai știe cum să-i mulțumească acestui minunat medic pentru că i-a salvat viața.

Un prieten de-al meu regizor s-a operat de aceeași problemă cardiacă la Bologna. Pentru că medicul din Clinica italiană de Cardiologie era tot român, s-a “bucurat” de o reducere de 50%. Adică a plătit doar 25.000 de Euro.

O altă prietenă, cu dublă cetățenie româno-americană, a fost operată pe cord deschis, nouă ore. Familia din America era foarte curioasă cum de niciun medic nu a acceptat niciun cadou material.

În condițiile în care anual ne pleacă 20.000 de doctori, gata pregătiți, statul român a investit în ei, ce facem? Arestăm medicii buni care mai rămân. În ce țară trăim?

Am trecut și eu prin Clinica de Cardiologie, condusă de renumitul doctor militar Gabriel Cristian, printr-un control de rutină. Medicii s-au comportat exemplar. Nimeni nu mi-a cerut nimic.

Cineva a avut interesul să strice reputația doctorului Mocanu și a clinicii militare. E trist că procuratura este folosită ca în anii sovietici.

Ne pleacă medicii, sunteți nebuni?

Trist.

Taguri: , , , ,

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.