Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Despre arestarea unui mare medic

Doctorul Iancu Mocanu este săltat și dus la pârnaie pentru că ar fi luat 2000 de Euro de la un pârnăiaș. Se știe că procurorii colaborează cu cei din urmă. I se administrează 28 de zile de închisoare, asta în timp ce Nelu Iordache, acuzat de furturi de sute de milioane, este în arest la domiciliu, doar pentru a mai da în primire și alți ministeriabili.

Actrița Florina Cercel mărturisește că nu mai știe cum să-i mulțumească acestui minunat medic pentru că i-a salvat viața.

Un prieten de-al meu regizor s-a operat de aceeași problemă cardiacă la Bologna. Pentru că medicul din Clinica italiană de Cardiologie era tot român, s-a “bucurat” de o reducere de 50%. Adică a plătit doar 25.000 de Euro.

O altă prietenă, cu dublă cetățenie româno-americană, a fost operată pe cord deschis, nouă ore. Familia din America era foarte curioasă cum de niciun medic nu a acceptat niciun cadou material.

În condițiile în care anual ne pleacă 20.000 de doctori, gata pregătiți, statul român a investit în ei, ce facem? Arestăm medicii buni care mai rămân. În ce țară trăim?

Am trecut și eu prin Clinica de Cardiologie, condusă de renumitul doctor militar Gabriel Cristian, printr-un control de rutină. Medicii s-au comportat exemplar. Nimeni nu mi-a cerut nimic.

Cineva a avut interesul să strice reputația doctorului Mocanu și a clinicii militare. E trist că procuratura este folosită ca în anii sovietici.

Ne pleacă medicii, sunteți nebuni?

Trist.

Taguri: , , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.