Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Delicatese din Fundu Moldovei: 100% naturale

Fundu Moldovei este o localitate din Suceava cu oameni gospodari, despre care voi mai povesti. Acolo am găsit o femeie minunată care pregăteşte din reţete nemţeşti delicatese, aşa cum numai mama mi le  făcea când eram mic. Poate chiar mai bune. Vi le recomand. Pot fi comandate prin poşta rapidă.

Un pachet senzaţional de Crăciun poate fi achiziţionat cu doar 150 de lei. De ce să dai 150 de lei la Metro pe pachete pline de e-uri şi mai sărace la gramaj?

Dintre acestea, am început fireşte cu paharul în mâna stângă:

Apoi, am gustat câte puţin din: dulceaţa de cireşe amare, siropul de brad, compotul de afine, dulceaţa de piersici. În pachet mai intră şi o sticlă de un litru de afinată. Te face praf!

100 % naturale.

Pentru comenzi:

Daniela Zdrob: 0723516541

danielazdrob@yahoo.com

Cozonacul e doar de fotografie.

Bunătăţile vin din Fundu Moldovei, prin curier rapid. Eu le-am gustat şi le recomand.

Merită să aveţi pe masă un asemenea produse naturale  în seara de Ajun. Bucovina nu poate fi uitată. Ne surprinde mereu.

Taguri: ,

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

  1. Dec 14, 2011

    Smaranda Marcu

    Eu am gasit delicatese de Avrig. Raritati de-a dreptul: dulceata de caise cu lavanda si vin alb, de capsuni cu ghimbir si piper, de merisoare, de piersici cu rozmarin, de afine, de gogonele sau de rosii, de mure cu menta si multe alte combinatii atipice, dar perfecte pentru cei atrasi de ceva nou :). Preturi foarte decente, intre 9 si 12 lei borcanul. Maine primesc ceea ce am comandat. Sunt facute cu suflet, in inima Sibiului. Merita sa le incerci si pe astea. http://www.facebook.com/media/albums/?id=200674213332097

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.