Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Închizi la “Adevărul” şi deschizi în Valencia o cafenea. Buena negocios.

Fostul nostru coleg Laurenţiu Ciocâzeanu şi-a  deschis o cafenea pe Calle de Ángel Guimerá din Valencia. Foarte mumos. Extrem de ambiţios, încă de pe vremea când era corespondent de Gorj al “României libere”, a ajuns şef la “Evenimentul zilei”şi apoi la “Adevărul”. Acum, a dat gazetăria pe “Morile de vânt”.

La noi în Banat se zice că un oltean când ajunge în Timişoara, fie devine şef, fie se spânzură. “Ciocă” a preferat acum castele din Spania. După ce a plecat de la “Adevărul” m-a întrebat dacă nu-i găsesc un editor să publice o carte “456 de zile (parcă aşa ceva) la MOGUL.” L-am sfătuit că nu e etic să “dea din casă.” Nu a mai publicat. Pe atunci nu ştiam ce gânduri are.

Cotidianul EL PAIS a publicat o scurtă poveste a sa. Cearta cu patronul nu-i chiar aşa. Dar nu o să fiu eu cel care îi stric legenda. Oricum, la ce cloacă a ajuns “Adevărul,” mai bine serveşti pe Coasta însorită, decât pe mogulii ploii.

Taguri: , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.