Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

De ce să nu strige Piaţa: “Victor Ponta eşti o mizerie?!”

Azi în Parlament, Victor Ponta părea o slugă umilă în faţa premierului desemnat. Mulţi s-au declarat sideraţi la afirmaţia sa că serviciile de informaţii sunt un factor de stabilitate. E dreptul său să aibă pe lângă nevastă şi tandreţuri cu Securitatea. Şi al amărâştenilor să creadă în forţa şi în echilibrul său deloc mitteranist. Dar şi al celor din piaţă să se revolte. Cică era în grevă parlamentară. Dar s-a dus să-şi ţină speech-ul. Nimic despre încălcarea gravă a legii siguranţiei naţionale, nimic despre perversitatea unui personaj ca MRU, care a cântat la atâtea mese şi se dă solist cu doctorat. Milioane de oameni vor “Jos Băsescu!” De fapt, jos sistemul ticăloşit. Nu mi-am făcut niciodată iluzii legate de acest ţuţer al lui Adrian Năstase. Din cauza lui şi a PSD am spus de repetate ori că voi sta acasă în ziua alegerilor. Votul meu e prea scump. Ce garanţii am că Micul Titulescu nu va scoate ca piticul Boc jandarmii împotriva noastră? Niciuna. El dirijează o partitură şmenuită. Rapsodia Română, fără imnul regal. Nu e din lumea mea.

Oamenii stau afară în frig şi cer alegeri anticipate, adică fac politică, iar Victor Ponta face reverenţe unui guvern al micuţilor născuţi în Ferrari. De ce să nu strige Piaţa: “Victor Ponta eşti o mizerie?”

Cum poate deveni Crin Antonescu liderul alternativă?

Taguri: ,

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

  1. Feb 9, 2012

    diana

    Ponta a devenit de joi adevaratul lider al Opozitiei. Next

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.