Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

De ce puterea poporului e o jartea ruptă?

Mă enervează bannerele lui DD din Bucureşti. Nu pentru că vorbesc despre sublima dar rătăcita putere a poporului, doar pentru că sunt violete. Orice nedus la Băneasa sau cu muşcatele pe balcon, ca să nu mai vorbim de lectorii gramaticii politice, ştie că puterea poporului e doar o elodie în democraţie. Power of the people e un sofism, bun pentru amăgit prostimea. Sigur că în istoria revoluţiilor a avut un rol, dar în democraţiile consolidate, adică în cele elective, puterea este delegată şi nu poate vulgul schimba paradigma. Aş vrea să cred că trăim o vreme a maturităţii. Suntem nemulţumiţi de oferta partidelor, dar niciun revolut de la Marian Munteanu la Crăciunul-  asistent kaviar – nu poate opri ploaia. Aşa că doar proştii pot crede  că Partidul Poporului poate avea reprezentativitate. Prima smetie o va lua PPDD la alegerile locale. Păi cu oameni refuzaţi de la cele trei mari partide: PSD, PNL şi PSD, Zerotv nu poate aduce soarele, doar picura un pic de mov. În scăfârliile bete.

 

Taguri: , , ,

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

  1. May 26, 2012

    De ce

    Ptr ca tu esti un fomist spagar.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.