Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

De ce nu şi orele de tenis în şcoli?

După orele de religie în şcoli, s-ar cam impune şi ORELE DE TENIS.
Dacă în sporturile de echipă suntem varză, tinerii să reuşească măcar individual. Dă-le lecţii Simona!!!!

După spectaculoasa răsturnare a scorului din meciul cu Jelena Jankovic şi câştigarea Marelui Turneu de la Indian Wells, Simona a arătat că un meci se joacă până în ultimul minut şi ne-a învăţat că niciodată nu trebuie să te simţi învins. Dacă tu nu crezi în tine, încrederea colectivă e circul de mâine, când se va întoarce în ţară. Toţi politrucii se vor da mari susţinători, chiar dacă nu au văzut meciul.

Şi mai mult, ruşine să le fie tembeliziunilor care nu au catadicsit să cumpere drepturile Tv, dar fac acum breaking news-uri.

 

 

Taguri: , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.