Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

De ce nu mănâncă RACUL fainoşag?

De curând a apărut o reclamă care stresează lumea: “Pate Ardealul cu gust fain pentru că folosim fainoşag.” Ştiind că sunt din Banat, mulţi mă întreabă ce e fainoşagul că nu-l găsesc printre condimente. Fainoşag, un cuvânt de ei inventat. Nu există nici în maghiară, nici în română. E un fel de struţo-cămilă,  ro-maghiara. Nu de etimologie mi-e frică, ci de veşnicia propagandei. “…cu gust de ficat…te înţeapă la limbă… şi bolta palatină.”Gogălind am dat peste ingredientele acestui produs. Nici gând, nicio urmă de ficat. Deci propagandă.

CNA-ul nu se sesizează?

RACConsiliul Român al Publicităţii este un organism viu care are grijă ca balta publicităţii să nu dea pe dinafară.  Boardul are nume grele şi principii clare.  RAC-ul a constatat recent că ”din cele patru miliarde de dolari introduse în economie prin proiectul de exploatare minieră Roşia Montana, doar 1,8 miliarde de dolari sunt beneficii directe ale Statului, materializate în dividende pentru Guvernul României, impozite pe salarii, redevenţe şi alte taxe.” Şi a decis să sesizeze CNA-ul chiar dacă explicaţiile au fost clare? Şi Goldului i s-a retras reclama. Doar pentru că printre “înţelepţii” RACilor există şi oengişti de mediu? Dar la pate, nu vă pişcă limba, RACILOR?

Pateu vegetal din ulei cu multe calorii  conţine: agent de îngroşare(CARAGENAN-E407), stabilizatori (TRIFOSFAT DE SODIU), potenţiator de aromă (MONOGLUTAMAT-E621), antioxidant (ASCORBAT DE SODIU-E300 si E301), conservat (NITRIT DE SODIU), colorant(CARMIN-E120)


Taguri: , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Commentarii (2)

  1. Oct 19, 2011

    Dan

    Tu cumperi un pate vegetal si te astepti sa contina ficat? Pai ficatul nu e vegetal, e un organ al unor animale. Firma spune ca are gust de ficat, nu ca ar contine ficat.

  2. Nov 2, 2011

    mircea

    propaganda e mata

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.