lugi di Maio

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

captain

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

bear

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

S&P

“Accident aviatic” pe Wall Street. O aşchie a ajuns şi la Bucureşti

Bursele europene au fost afectate după crahul de pe Wall-Street. Inclusiv cea de la Bucureşti, care a deschis cu un -3%. Indicele S&P 500 (un barometru al creşterii economiei americane) a pierdut aproape zece procente în mai puţin de o citeşte

Gaina 0

Cum văd Irma néni creşterea economică şi Moş Laie, Unirea?

Irma-neni e încă o femeie în putere. Are grijă de gospodăria sa dintr-un sat din Harghita. Copiii-s duşi în Germania la muncă. Creşte găini de ouă. Acum nu mai are decât 80 de găini. Ouă mai puţine dau iarna.

De ce am ratat poza cu Hobbitul la Gaudeamus?

hobbit

Doar la sfârşitul Târgului de carte Gaudeamus am aflat de ce atâţia oameni zdraveni la minte se pozează cu Hobbitul la intrare în standul RAO. Cine îşi pune o fotografie pe facebook şi o încarcă pe aplicaţia Facebook Cineforum.ro are şansa unei excursii la Londra. Cadourile se fac prin tragere la sorţi. Nu am avut niciodată noroc la astfel de jocuri şi nu m-am tras în poze, la fel ca alţii. 

Filmul se lansează oficial şi la noi pe 14 decembrie, odată cu premiera mondială. Asemenea multora care au dat în mintea copiiilor, abia aştept să-l văd pe Bilbo călărind un dwarfii, întâlnind elfii din Mirkwood şi apoi luptându-se cu dragonul și sper ca space-surrounding-ul să mă introducă rapid în lumea de poveste.

Taguri: , , , , ,

Comentariu (1)

  1. Dec 3, 2012

    Mohamed

    Dumnezeu te iubeste.II esti plucat Lui!!Eu sunt din M-Ciuc..proaspat convertita pot sa zic desi m-am nascut ortodoxa(spre fericirea mea).Sper sa pot sa ajung macar o data la vreo conferinta de-a d-voastra.Asa sa fie!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.