Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

De a a pozat Elena Udrea pentru Tabu?

Pictorialul Elenei Udrea a ajuns până la Antipozi şi în America de Sud. Una dintre publicaţiile latino-americane considerând-o cea mai sexy ministru din Europa. Nu e prima oară când un politician apare pe coperta unei reviste glossy.

Gheaţa a fost spartă de Radu Mazăre în Playboy. Apoi de Daciana Sârbu. Sau invers.

Dec e a pozat însă Elena Udrea?

Femeia ştie că dacă nu ai nimic de spus – intelectualiceşte vorbind – fie treci la cratiţă, fie bucuri cu trupul tău ochii celolralţi şi nu numai.

Pentru că nu poate şoca politic, Elena Udrea a recurs la o metodă mai puţin folosită la noi. Oricum notorietatea ei e mare. Problema e că nu are o cotă de încredere, nu că poporul român este misogin, cum afirmă prin unele colţuri.

Acţiunea Tabu se înscrie în strategiile ieftine de imagine. Când nu poţi vinde mintea, vinzi trupul şi tot în avantaj rămâi faţă de omul simplu care mănâncă seminţe şi se bucură de victoria Stelei cu Hapoel Tel-Aviv.

Taguri: , , ,

Articole asemanatoare

Commentarii (3)

 1. Nov 4, 2011

  Roxana Iordache

  Mircea Badea: “N-am vocaţie de şofer de tir”.

  Atât. 🙂

 2. Nov 4, 2011

  dansandu

  Bine macar ca-si da seama ca TABU e ”masina” ei spre Targoviste :))

  Ceauseasca asta din Plescoi fura mereu idei si isi asuma meritele altora. N-are propriile idei politice si nici programe sociale realiste si eficiente, ii e imposibil sa nu minta si sa nu manipuleze, acum mai ia si imaginea altora, poate, poate s-o lipi si de ea ceva? 🙂
  Ar fi haios acest ”Carnat vesnic vesel si jucaus Elena Udrea ot Plescoi, acum si in cauciuc”, dar cand ma gandesc ca e in guvern, imi piere si pofta de mancare!

  Insa, disperarea ei de femeie careia ii ticaie asurzitor ceasul biologic si iesirea ei in strada ca sa strige in gura mare, exact ca in banc: ”Poate vrea domnu’…, poate vrea domnu’…??” trebuie compatimite. O mare disperare duce intotdeauna la un gest grotesc.
  Asta-i Romania Kitsch, n-avem cum s-o ascundem.

  • Nov 5, 2011

   Marius Ghilezan

   dacă nu era ministru PD-L ai fi dorit-o?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.