Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

De 22 de ani ignorăm soluţia monarhică. “Ignoranţa, cel mai mare blestem aruncat asupra proporului român”

Discut cu un prieten vechi despre unde am fi fost azi dacă în 1990 făceam Restauraţia? Mirel Curea zice cu regret: “să avem soluţia la îndemână de 22 de ani, şi s-o ingnorăm, mi se pare cel mai mare blestem aruncat asupra poporului român, la scara istoriei sale naţionale.”

O călugăriţă de la Agapia spune că Dumnezeu îl va ţine în viaţă pe Regele Mihai l până ce îşi va îndeplini misiunea faţă de ţară.

Luminează, Doamnne, mintea cea de pe urmă a poporului meu, căzut în întuneric şi spaimă!

Taguri: , , ,

Comentariu (1)

  1. Mar 24, 2012

    Ghemot

    in interviul de fata, Neagu Djuvara este întrebat: „Monarhia salvează România?” Este un posibil răspuns la articol.
    http://www.youtube.com/watch?v=WZVxVZxutdw&feature=relmfu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.