Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

De la Pro Democraţia, la Pro Ponta

Spoturile creativilor de la Leo Burnett, care deşi nu au experienţă electorală, pot deveni virale datorită glumiţei ca replică dată hipsteristei care purta tricoul cu: “mă p..ş pe el de vot”. Vorbind în termeni publicitari: ţinta din brief va fi atinsă, însă mesajele naţionaliste din cele două videoclipuri, unul cu Ştefan cel Mare şi celălalt cu Mihai Viteazu, nu vin decât în prelungirea campaniei lui Victor Ponta “Mândri că suntem români.”

Câţi dintre proeuropenişti, mult peste jumătate dintre alegători, vibrează la astfel de mesaje? Ei vor o Românie puternică, prosperă, nu una într-un permanent război. Mai mult, glumele stârnesc zâmbete, dar nu trag de mânecă alegătorul dezamăgit către urne. Doar electoratul lui Victor Ponta,  căruia nu-i pasă nici de acoperire, nici de DNA, ci doar de litra de mălai este vizat de această campanie iniţiată de Pro Democraţia. Perfidă falangă PSD a ajuns un ONG cu prestigiu. Nu pun la socoteală că soţia preşedintelui acestui organism civic e director în Cancelaria primului ministru.

Leo Burnett, o instituţie prestigioasă, a căzut din păcate în plasa profesorului de manipulare Bogdan Teodorescu şi a consilierului american.

E clar, pe bani se poate face orice!

 

 

Taguri: , , , ,

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

  1. Nov 14, 2014

    Mihai Pintilie

    Poate daca as mai revedea spoturile m-as apropia de parerea ta; dar, la prima vizionare, nu le-am perceput ca o influenta a echipei de campanie a VPP-ului. Oricum lumea e destul de pornita sa mearga la vot la acest al doilea tur, sa speram ca nu va ploua si nu va fi excesiv de frig ca sa-i faca sa se razgandeasca.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.