captain

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

bear

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

S&P

“Accident aviatic” pe Wall Street. O aşchie a ajuns şi la Bucureşti

Bursele europene au fost afectate după crahul de pe Wall-Street. Inclusiv cea de la Bucureşti, care a deschis cu un -3%. Indicele S&P 500 (un barometru al creşterii economiei americane) a pierdut aproape zece procente în mai puţin de o citeşte

Gaina 0

Cum văd Irma néni creşterea economică şi Moş Laie, Unirea?

Irma-neni e încă o femeie în putere. Are grijă de gospodăria sa dintr-un sat din Harghita. Copiii-s duşi în Germania la muncă. Creşte găini de ouă. Acum nu mai are decât 80 de găini. Ouă mai puţine dau iarna.

Nero

Gărzile pretoriene au provocat căderea Romei

Churchill avea o vorbă: “Învață istoria. În istorie sunt toate tainele politicii.” Poate că Dragnea a citit mai mult decât a spus…. Sfârşitul Republicii l-a găsit la conducerea statului roman pe Augustus, cel care s-a autoproclamat Princeps (cel dintâi), fără citeşte

Cum o mai ard politicienii români. Driblingul lui Mutu

gabriel Mutu

Gabriel Mutu. Nicio legătură cu nărăvaşul fotbalist. Un alergător pe centura politicii. Un fel de pasăre călătoare. Dacă acum patru ani împărţea nu numai plicuri Pedeliste, dar şi ocări la mama pesedistă care l-a hrănit şi crescut, iată că a dat portocaliul din coloana vertebrală pe roşul din stema alianţei biruitoare. Iaca-aşa!

Camuflaţi sub sigla ARD-ului, PDL-iştii ies la înaintare cu afirmaţii întru totul ofensatoare. Umblă vorba că, în programul de guvernare al ARD-ului  (Ardem Românii Definitiv), salariile românilor vor fi mărite până la 1000 lei începând cu 2014, şomajul în rândul tinerilor va scădea simţitor, cota unică se reduce la 12% şi săptămâna viitoare vom afla ce surprize abracadabrante ne mai pregătesc. Este de-a dreptul insultător ca, după tăierile în carne vie din timpul guvernărilor Boc şi Ungureanu, aceiaşi stimabili domni, îmbrăcaţi în costume ieftine de Halloween şi protejaţi de umbrela ARD-ului, vin cu astfel de făgăduinţe în faţa  românilor.

Prin 2008 bătea pe la uşile bucureştenilor cerându-le votul cu inepta formulă de parlament unicameral şi cu băsistul slogan de reducere a numărului parlamentarilor. Dacă s-ar fi realizat ce cerea domnia sa prin sectorul 6 acum nu mai era pe listele parlamentare.

Poate le explică noilor şi vechilor săi aliaţi  cum o mai ardea economic cu Elena Udrea.

Palatul Şuţu i-a prins profilul. În dimineaţa transferului de la PD-L la USL avea cravată portocalie, pentru ca spre seară să se înegrească.

Mare om, mare caracter!

Cine votează aşa un ipochimen?

Taguri: , , , , ,

Comentariu (1)

  1. Nov 5, 2012

    EPISTOLE pentru ZEUS

    Marius, o legatura trebuie ca exista. Amandoi sunt… traseisti. Unul in fotbal,ceea ce e bine, celalalt in politica, ceea ce e iarasi bine, pentru el. Merge din “echipa: in “echipa” schimba “salariul” bun cu unul si mai bun, “antrenorul” cu o “antrenoare” si tot asa. Acum se pare ca a schimbat si clubul!!! Cu tot cu manager.

    P.S. sa nu uit… si unul si altul au luat “drogul” in mana. Pentru unul drog = prafuri, pentru altul droguri = parai!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.