lugi di Maio

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

captain

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

bear

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

S&P

“Accident aviatic” pe Wall Street. O aşchie a ajuns şi la Bucureşti

Bursele europene au fost afectate după crahul de pe Wall-Street. Inclusiv cea de la Bucureşti, care a deschis cu un -3%. Indicele S&P 500 (un barometru al creşterii economiei americane) a pierdut aproape zece procente în mai puţin de o citeşte

Gaina 0

Cum văd Irma néni creşterea economică şi Moş Laie, Unirea?

Irma-neni e încă o femeie în putere. Are grijă de gospodăria sa dintr-un sat din Harghita. Copiii-s duşi în Germania la muncă. Creşte găini de ouă. Acum nu mai are decât 80 de găini. Ouă mai puţine dau iarna.

Cum a topit Securitatea un combinat de 2 miliarde de dolari

patriei mai mult otel

Combinatul “Siderca” de la Călăraşi, o investiţie gigantică a regimului Ceauşescu (circa 2 mld de dolari), un colos industrial al vremii, a fost topit de firmele Securităţii. Ingineria a calarasi decaderefost simplă:  SC Geomin SA, o firmă de comerţ exterior (ducea oţel în China şi aducea cărbune în România), a revendicat o creanţă de 11 milioane de dolari, pe care a cesionat-o sereleului lui Constantin Berbecaru ( fost securist din Bucureşti) Lemtrans, executând în instanţă mamutul, cât ai zice plici.

Morala: Nu ascultaţi vuvuzelele comuniste care trâmbiţează distrugerea industriei româneşti de către capitalism! Caracatiţa securistă a ras, tuns şi frezat, chiar şi după izgonirea din “Paradisul roşu”. Semn că încă nu ne-am eliberat.

 

Taguri: , , , ,

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.