Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Cum a topit Securitatea un combinat de 2 miliarde de dolari

Combinatul “Siderca” de la Călăraşi, o investiţie gigantică a regimului Ceauşescu (circa 2 mld de dolari), un colos industrial al vremii, a fost topit de firmele Securităţii. Ingineria a calarasi decaderefost simplă:  SC Geomin SA, o firmă de comerţ exterior (ducea oţel în China şi aducea cărbune în România), a revendicat o creanţă de 11 milioane de dolari, pe care a cesionat-o sereleului lui Constantin Berbecaru ( fost securist din Bucureşti) Lemtrans, executând în instanţă mamutul, cât ai zice plici.

Morala: Nu ascultaţi vuvuzelele comuniste care trâmbiţează distrugerea industriei româneşti de către capitalism! Caracatiţa securistă a ras, tuns şi frezat, chiar şi după izgonirea din “Paradisul roşu”. Semn că încă nu ne-am eliberat.

 

Taguri: , , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.