Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

CRIM a premeditat(ă). Piaţa Universităţii septembrie 2013

Mâine va fi o nouă zi de protest pe străzile bucureştene. Reţeaua Soros întinsă ca o plasă încearcă să adune cât mai mulţi naivi de prin cartiere. Planul de acţiune este bine ticluit. Tot ce se întâmplă astăzi a fost premeditat. Vorba lui Mircea Toma de la Naşul.tv: “din Piaţa Taksim am învăţat multe.” Încă din luna februarie, 22 de ONG-uri căutau voluntari care să facă parte din reţea. Citiţi aici anunţul.voluntari pentru crim

Încă din iunie, pe Arthur Verona din Bucureşti, la Street Delivery, activiştii aveau un cort cu o plasă de atras tineri pentru acţiune civică. 

La sfârşitul lunii iulie, Miliţia spirituală, Grupul pentru Patrimoniu și Acțiune Civică, Centrul de Resurse pentru Participare Publică CeRe, Asociația One World Romania și Asociația Română pentru Dezbateri, Oratorie și Retorică ARDOR, au organizat tabăra de activism: ”CRIM – Puterea stă în imaginație”. Banii au venit evident de la CEE Trust, organizaţia lui Soros.

CRIM își propune, conform anunţului de pe Bursa binelui:

– să creeze o rețea de sute de voluntari care să asigure circulația ideilor și a inițiativelor civice, precum și creșterea gradului de implicare efectivă a tinerilor în spațiul public.

mihai bumbesLiderul proiectului este Mihai Bumbeş, un tânăr rebel din Curtea de Argeş, făcut aşa cum recunoaşte apropiaţilor “la beţie”. Acest Savonarola al lumii moderne are protestul în sânge încă din studenţie, când a ridicat revolta la rang de ţinută şcolară. A fost iniţiatorul acţiunii Occupy facultatea de istorie din Bucureşti. Apropiaţii spun că suferă de ADHD, o stare psihologică, din copilărie, care îi sporeşte adrenalina.

Şi el a fost instruit în Piaţa Taksim, cea care a reuşit suprema lovitură: neorganizarea Olimpiadei din 2020 şi oprirea proiectului Akkuyu, de construcţie a unei centrale nucleare în Turcia. mihaill bumbes taxim

 

 

Taguri: , , , , , , , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Commentarii (4)

  1. Sep 14, 2013

    Marcel P.

    So what? Nu înțeleg care e problema!??! Btw – Taksim, nu Taxim. Denumirea nu vine de la faptul că sunt taxiuri acolo.

  2. Sep 15, 2013

    Oz

    Stimabile Ghilezan,
    Ar trebui s-o lasi mai moale cu “teoria” de doi bani, CEE Trust = organizatia lui Soros, ca nu tine. CEE Trust a fost fondat de mai multe fundatii americane Atlantic Philanthropies, Charles Stewart Mott Foundation, Ford Foundation, German Marshall Fund of the United States, Open Society Institute si
    Rockefeller Brothers Fund. Rolul primordial atat ca initiativa cat si managementul organizatiei l-a avut
    German Marshall Fund, care nu are nimic de a face cu Soros. Asa ca, las-o mai moale cu manipularea ordinara, ca nu mai tine. Te faci singur de ras.

  3. Sep 15, 2013

    Alina

    Ce e rau in a avea spirit civic ? In a gandi cu propria minte si a nu crede toate minciunile din presa sau din site-uri ca ale d-voastra si alti postaci ai Gold Corporation ?
    Vremea d-voastra si a celor care cred ca poporul se conduce ca turma a trecut. O sa aveti dovada azi dupa ora 17. Numai bine !

  4. Sep 17, 2013

    Radu Tanasescu

    Vorbesti de evenimentele din piata Taksim de parca ar fi fost un lucru rau. Oamenii n-au mai acceptat incompetenta si coruptia. Si-au dorit sa salveze un parc si au facut-o stand uniti in fata unui guvern care a facut tot ce a putut sa-i doboare.

    ADHD nu este o afectiune. Este o teorie. Din pacate multi parinti americani cred in ADHD si, in paranoia lor, cheltuiesc mii de dolari pe “medicamente” pantru a rezolva problema. De cele mai multe ori copii diagnoticati cu ADHD sunt pur si simplu prea destepti si prea creativi pentru sistemul lor scolar. A fi acuzat ca ai ADHD este un compliment. By the way, nu are nici o treaba cu adrenalina, are treaba cu inabilitatea de a te putea concentra pe probleme inutile si plictisitoare.

    Nu vad ce crima s-a produs in Piata Universitatii. Aproape am impiedicat o lege ne-constitutionala sa treaca in parlament. Impreuna cu ea aproape am reusit sa oprim un proiect care nu ar aduce beneficii statului roman, ar cauza pagube enorme si ar avea un imact sever asupra zonei in cauza si nu numai.

    Ce-i rau in asta?

    Ma simt ofensat de insinuarea ideii ca m-a mobilizat cineva. Nu m-a mobilizat nimeni, am vazut ca sunt proteste, m-am interesat sa vad despre ce e vorba si am considerat ca trebuie sa ies in strada pentru ca nu sunt de-acord cu proiectul in starea lui actuala si realizez ca pe termen lung voi fi si eu afectat.

    Ce nu e clar?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.