Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Corneliu Coposu, sărutând mâna doamnei Margaret Thacher

O fotografie care ar trebui să intre în toate manualele de istorie

Seniorul, invitat de Margaret Thathcer la Conferinţa Partidului Conservator Britanic în 1990, alături de Doamnna Doina Cornea. Oare câţi lideri români au mai fost aplaudaţi la scenă deschisă de reprezentanţii unuia dintre cele mai puternice partide din Europa? Era pe vremea când Corneliu Coposu cerea sprijinul marilor puteri ale lumii pentru democraţia română.

margaret thacher corneiu coposu 1Dacă astăzi călătorim liber prin Europa, dacă azi suntem apăraţi de puternica umbrelă NATO şi ne bucurăm că suntem membri ai UE se datorează şi lui Cornelcorneliu Coposu_margaret_thatcheriu Coposu. Acest eveniment de cinste se întâmpla la Londra, la doar câteva luni de la scoaterea lui Corneliu Coposu cu TAB-ul din sediul PNŢCD la prima mineriadă. Când structurile securiste ale FSN împărţeau ţara în felii pentru propriile afaceri, unul dintre cei mai mari patrioţi români săruta mâna lui Margaret Thatcher, liderul care a făcut posibil încheierea Războiului rece, fără să se tragă nici măcar un glonţ, cum îi plăcea să afirme în public.
Doamna de fier a fost primul om de stat care a intuit că se poate dărâma Comunismul. Îi datorăm gratitudinea, respectul şi rugăciunea către Dumnezeu pentru a primi mărirea în Ceruri, aşa ca şi pe pământ, doamnei Margaret Thatcher. Miercuri va fi omagiată în St Paul.
Mergeţi cu bine, dinstinsă Doamnă, alături de fruntaşii conservatori români şi refaceţi în Cer garnitura de briliant a MARII FAMILII CONSERVATOARE EUROPENE!
Rugaţi-vă pentru noi ca să iertăm rătăcirile rătăciţilor noştri!

 

Taguri: , , , ,

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

  1. Jun 29, 2016

    etc...

    si tot astazi daca nu mai avem Romania de altadata se datoreaza tuturor escrocilor de dupa 90 pana in prezent.circulam liberi ca niste caini comunitari

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.