Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Clanul Becali nu poate mitui moartea

Finul lui Becali, spulberat de un tren cu tot cu bolid. Ei și? Numai clanul s-a crezut nemuritor. Nu Dumnezeu a hotărât să-i ia viața unui individ din clan, ci aroganța, inconștiența și tupeul. N-a respectat regula barierei. S-a crezut deasupra muritorilor de rând. Era super zeu. Acum e super bowl în pământ.

Nu Dumnezeu l-a trimis pe Becali în pușcărie, nu Dumnezeu i-a luat Steluța, ci trufia, lăcomia și credința strâmbă.

Acești oameni, fii de slugi, s-au trezit din neant stăpâni. Ei nu știu ce înseamnă răbdarea, așteptarea și îngăduința. În setul lor de valori, burdușit în torpedou, stau fișicurile de bani, iar în dreapta nu călătorește niciodată buna cuviință.

Doar icoana, în semn de plasture de credință.

Iată că nu merge ulciorul de prea multe ori la apă. Dacă oamenii clanului Becali mai scapă de poliție cu câte un ciubuc, un singur lucru nu pot: MITUI MOARTEA!

Iată că nu-i pedepsește Legea…ci Dumnezeu! Oameni de teapa lor trebuie să înțeleagă odată pentru totdeauna că există reguli și pedeapsa vine ea chiar și în cer.

 

Taguri: , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.