lugi di Maio

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

captain

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

bear

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

S&P

“Accident aviatic” pe Wall Street. O aşchie a ajuns şi la Bucureşti

Bursele europene au fost afectate după crahul de pe Wall-Street. Inclusiv cea de la Bucureşti, care a deschis cu un -3%. Indicele S&P 500 (un barometru al creşterii economiei americane) a pierdut aproape zece procente în mai puţin de o citeşte

Gaina 0

Cum văd Irma néni creşterea economică şi Moş Laie, Unirea?

Irma-neni e încă o femeie în putere. Are grijă de gospodăria sa dintr-un sat din Harghita. Copiii-s duşi în Germania la muncă. Creşte găini de ouă. Acum nu mai are decât 80 de găini. Ouă mai puţine dau iarna.

Clanul Becali nu poate mitui moartea

finul lui Becali

Finul lui Becali, spulberat de un tren cu tot cu bolid. Ei și? Numai clanul s-a crezut nemuritor. Nu Dumnezeu a hotărât să-i ia viața unui individ din clan, ci aroganța, inconștiența și tupeul. N-a respectat regula barierei. S-a crezut deasupra muritorilor de rând. Era super zeu. Acum e super bowl în pământ.

Nu Dumnezeu l-a trimis pe Becali în pușcărie, nu Dumnezeu i-a luat Steluța, ci trufia, lăcomia și credința strâmbă.

Acești oameni, fii de slugi, s-au trezit din neant stăpâni. Ei nu știu ce înseamnă răbdarea, așteptarea și îngăduința. În setul lor de valori, burdușit în torpedou, stau fișicurile de bani, iar în dreapta nu călătorește niciodată buna cuviință.

Doar icoana, în semn de plasture de credință.

Iată că nu merge ulciorul de prea multe ori la apă. Dacă oamenii clanului Becali mai scapă de poliție cu câte un ciubuc, un singur lucru nu pot: MITUI MOARTEA!

Iată că nu-i pedepsește Legea…ci Dumnezeu! Oameni de teapa lor trebuie să înțeleagă odată pentru totdeauna că există reguli și pedeapsa vine ea chiar și în cer.

 

Taguri: , , ,

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.